wojtekz Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Czy jest jakaś możliwość aby bez vcds'a np. poprzez zielone menu w mmi wyłączyć dźwięk niezapiętych pasów?
wojtekz Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 czyli tylko kabel? okropność ten gong łeb rozwala normalnie kurde nie mam kabla i szukam rozwiązania.
wrclaguna Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Napisz do Siemian on ma kabelki pewne i w dobrych pieniazkach
wojtekz Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 no nic podjadę do kogoś z okolic żeby mi to wyłączył, a czy mógłbym mi powiedzieć gdzie to trzeba wejść w VCDS'ie w jakie moduły i kanały i jaką wartość trzeba przestawić?
wrclaguna Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Tu masz wszystko o kodowaniu ---> http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/vcds-vag-com-kodowania-238118/ Wyłączenie ostrzeżenia o nie zapiętych pasach 17-Instruments--->Coding 07--->Long Coding Helper---> wybieramy Seatbelt Warning inactive
wojtekz Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 podziękował ale mam jeszcze pytanie co to za opcje dodatkowe są tam w tym kodowaniu, chodzi mi o needles ON/OFF scales ON/OFF - wiesz może?
Rekomendowane odpowiedzi