rav_lcj Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Priwiet! Problem jest taki : pompka spryskiwaczy wyszla ze zbiornika , w zwiazku z tym musze wyjac caly zbiornik zybt albo to naprawic albo nowy zalozyc ,ale nie wiem jak go wymiontowac.....poradzcie jak go najszybciej wyjac. z gory dzieki za pomoc rav_lcj
Wihajster Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 od dolu musisz oslone zrzucic i nadkole o ile pamietam
Iverson Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 koło tak samo musisz zdjąć. uważaj żeby zasilania pompki nie urwać bo 3 kabelki tylko trzymają, do tego rurkę musisz wyciągnąć i to wszystko. (no i z góry ze śrubek odkręcić.)
rav_lcj Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2008 ok, dzieki...bede walczyl ,jakby co to sie odezwe dzieki rav_lcj
jankes85 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 chce też to rozebrać. nie wiem jak z podłączeniem rurki od tylnego spryskiwacza. mam nadzieje że nie bede musiał sciągać błotnika. ktoś może podpowiedzieć jak idą te przewody?
kuba84 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Błotnika nie trzeba ruszać, wystarczy zdjąć koło i zdemontować nadkole, wtedy wszystko jak na dłoni
jankes85 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 zakupie dobre światło i wieczorkiem zobaczę co da się zrobić. mam nadzieję że to jest to co myślę. [br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 14:44_________________________________________________robota zrobiona. wszystko działa. tak jak myslałem . nie połączone te węzyki.
Rekomendowane odpowiedzi