platinum Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Witam zacinał mi się uchwyt na napoje ąz w pewnym momencie nie można było go domknąć do końca, udało mi się go wyciągnąć z kokpitu, (ale oderwała mi się ta chromowa listewka:( ,można to jakoś naprawić, np przy użyciu kleju). W tym uchwycie na napoje znalazłem zwinięta płaską sprężynkę oraz wałeczek, czy to wszystkie elementy wewnątrz?, bo nie wiem czy coś mi jeszcze wypadło, wracając, jak to wszystko ma być złożone, tzn. jak tą sprężynkę, wałeczek założyc????
Marcino87 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 WitamW tym uchwycie na napoje znalazłem zwinięta płaską sprężynkę oraz wałeczek, czy to wszystkie elementy wewnątrz?, bo nie wiem czy coś mi jeszcze wypadło Tak to wszystkie elementy środka
jozek726 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 WitamW tym uchwycie na napoje znalazłem zwinięta płaską sprężynkę oraz wałeczek, czy to wszystkie elementy wewnątrz?, bo nie wiem czy coś mi jeszcze wypadło Tak to wszystkie elementy środka potwierdzam, sam miałem taki problem, ale ja nie składałem tego, listewkę spokojnie możesz przykleić na jakiś w miarę dobry klej
platinum Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Opublikowano 4 Listopada 2012 Witam udało się złożyć, pękł z jednej strony zaczep plastikowy od mocowania sprężynki, skleiłem to wszystko klejem loctite, narazie wszystko ładnie sie trzyma, listewka też dzięki
Klaudek1993 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 ważne że się udało i oby trzymało jak najdłużej
Rekomendowane odpowiedzi