Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Uchwyt na napoje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

zacinał mi się uchwyt na napoje ąz w pewnym momencie nie można było go domknąć do końca, udało mi się go wyciągnąć z kokpitu, (ale oderwała mi się ta chromowa listewka:( ,można to jakoś naprawić, np przy użyciu kleju). W tym uchwycie na napoje znalazłem zwinięta płaską sprężynkę oraz wałeczek, czy to wszystkie elementy wewnątrz?, bo nie wiem czy coś mi jeszcze wypadło, wracając, jak to wszystko ma być złożone, tzn. jak tą sprężynkę, wałeczek założyc????

Opublikowano
Witam

W tym uchwycie na napoje znalazłem zwinięta płaską sprężynkę oraz wałeczek, czy to wszystkie elementy wewnątrz?, bo nie wiem czy coś mi jeszcze wypadło

Tak to wszystkie elementy środka :wink:

Opublikowano
Witam

W tym uchwycie na napoje znalazłem zwinięta płaską sprężynkę oraz wałeczek, czy to wszystkie elementy wewnątrz?, bo nie wiem czy coś mi jeszcze wypadło

Tak to wszystkie elementy środka :wink:

potwierdzam, sam miałem taki problem, ale ja nie składałem tego, listewkę spokojnie możesz przykleić na jakiś w miarę dobry klej :wink:

Opublikowano

Witam

udało się złożyć, pękł z jednej strony zaczep plastikowy od mocowania sprężynki, skleiłem to wszystko klejem loctite, narazie wszystko ładnie sie trzyma, listewka też

dzięki

Opublikowano

ważne że się udało i oby trzymało jak najdłużej