darko Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Witam kolegów,mam pytanie dotyczące amortyzatorów firmy Meyle.Czy coś są warte i jeszcze jedno pytanko czy może być tak np.przód-Monroe a tył Sachs czy musi byc tak samo na przodzie i tyle. Dzięki z góry
PORTER4 Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Nic nie słyszałem o jakości amortyzatorów Meyle ja do swojego kupiłem kpl. na allegro z firmy MPR i jest ok.Jeśli chodzi o wymianę to ważne jest aby na osi były takie same.
Marko42 Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Meyle – dobre bo niemieckie? | Części samochodowe nr 1 można poczytać coś się może naświetli
bej Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Nie jest wymagane aby na obu osiach były amortyzatory tej samej firmy.
Alcodigital_pl Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Teoretycznie nie,ale z praktyki wiem,że dobrze jeżeli na obu osiach mamy amortyzatory tej samej firmy. Możesz napisac jaki budżet ogólnie chcesz przeznaczyć na ten zakup?
Rekomendowane odpowiedzi