tomekhxc Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 ludziska co myslicie o takim czyms ? jak by to wygladalo na b6 mozna by wyrezac czy mieszane odczucia? <br /><br />
Gik Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Jeśli chcesz BMW to kup BMW 2 w 1 nie powinno istnieć. ale to moje zdanie, ringi są zbyt charakterystyczne dla tej marki.
Blachu Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Ringi w Audi?? Łagodnie i krótko mówiąc to nie jest najlepszy pomysł... Jak coś chcesz zrobić z lampami to załóż ori bixy z soczewką z b8. Jak masz "trochę" wolnej kasy to zrób "przeszczep" ledów/środka lampy z a6/rs6 c6. "Gwerty" z forum ogarnia te tematy
tomcrack27 Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 ledy to pasuja do audi ale ringi to raczej nie
tomekhxc Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Opublikowano 5 Listopada 2012 nie powiedzialem ze chce takie cos robic , wiem ze ringi zalatuja bmw:kwasny: bo np to jak jest na tym foto w b7 zrobione to szczerze powiem ze podoba mi sie, no w b6 jakos tego nie widze a chcialem po prostu sie dowiedziec czy ktos z takim czyms mial do czynienia
egon@ Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Bawaryjską marką będzie zalatywało z twojej b6-ki.
tomekhxc Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Opublikowano 5 Listopada 2012 Bawaryjską marką będzie zalatywało z twojej b6-ki. spokojnie nie zakladam tego chcialem znac zdanie innych
Rekomendowane odpowiedzi