Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zderzak Grill S4 S LINE do A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój wybór padł na chrom !

DSC_0186.jpg

Opublikowano

Jeden i drugi jest lux ,a do czarnego koloru :eusathink:

Opublikowano

Powiem jeszcze tyle że w rzeczywistości wygląda 200% lepiej - srebrny lakier i chrom grill - pysznie !!!

Pozdrawiam

Opublikowano

Wogole b8 wyglada niebo lepiej od b7.

Opublikowano

Bierzcie chrom od S4 przy czarnym takze wyglada Elegancko:) a co do znaczka zrywac? mi on nie przeszkadza a wrecz ladnie sie komponuje i to taka wisienka na torcie:P:P Olac opinie innych;)

Opublikowano
Bierzcie chrom od S4 przy czarnym takze wyglada Elegancko:) a co do znaczka zrywac? mi on nie przeszkadza a wrecz ladnie sie komponuje i to taka wisienka na torcie:P:P Olac opinie innych;)

Też mi znaczek nie przeszkadza, ale cóż kwestia gustu, mi tam się podoba:wink:

Opublikowano

Ale tam inny znaczek nie pasuje, tak samo jak w C6 . Trzeba kleić i kombinować. Znaczki można sobie darować w B6 i B7 tam nie ma po nich śladu że były a tu zostaje dziura albo klejenie znaczka np. s-line . Więc jak mam kleić s-line to w d*pie mam gadanie innych i wtej sytuacji zostawić ori znaczek S. Profanacją jest kleje takiego znaczka na tylną klapę. :hi:

---------- Post dopisany at 16:07 ---------- Poprzedni post napisany at 16:05 ----------

Jak to wygląda ? -jakby mu kawałek paska chromowanego zapie......i :facepalm:

33u5x1t.jpg

Opublikowano

Ja u siebie tez zostawiłem logo S4 bo lipa i trzeba by było kombinować, odklejac, przyklejac więc jest tak i jest ok.

Opublikowano

znaczek znaczek koledzy ci co sie smieja niech sie smieja z nas ze je mamy.... a sami maja felgi porsche,bentley,lambo itd itp.... to oni sa smieszni pasjonaci Audi... wole takich co robia ze swojej zwyklej a4 S-e ,tyle z mojej strony na temat znaczka:)

Opublikowano
Ja u siebie tez zostawiłem logo S4 bo lipa i trzeba by było kombinować, odklejac, przyklejac więc jest tak i jest ok.

No i dobrze, że zostawiłeś, ja też mam i nie zamierzam zdejmować:wink:

Opublikowano

Ten znaczek dodaje jeszcze większej agresywności !

DSC_0540dd.jpg

Opublikowano

Jak jest zewnętrzny pakiet S-Line a grill z S4 to na pewno w miejsce znaczka S4 wstawiłbym znaczek S-line oczywiście nie będą mocowania znaczka pasować ale zawsze można po modzić coś albo na kleju osadzić :naughty:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Z tego co kojarze to od A5 chyba obwódki chrom są luzem :wink: 1 szt. 50 PLN

Narazie muszę zadowolić się półśrodkami (Antek za miesiąc wychodzi z 9 cio miesięcznego aresztu...):cool1: wiec na niego idzie 90 % :facepalm:

Gdybyście mogli podac nr.ori tych obwódek :kox:

Opublikowano

8t0 853 101 2zz

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A czy ktos myslal o wycieciu tego plastkiu w kratkach zderzaka?? jakby to wygladalo trzeba by to bylo czyms zaslonic z tylu? ktos cos takiego widzial?

ktat.jpg

Opublikowano
A czy ktos myslal o wycieciu tego plastkiu w kratkach zderzaka?? jakby to wygladalo trzeba by to bylo czyms zaslonic z tylu? ktos cos takiego widzial?

http://s24.postimg.org/ecgq0jowx/ktat.jpg

Są kratki w oryginale bez tych plastików:wink:

Opublikowano

a podeslal bys kolego foto nie moge znalesc?

Opublikowano

a podeslal bys kolego foto nie moge znalesc?

Szukaj od S4, fotek nie mam, ale miałem taką u siebie w aucie, lewą:wink: stąd wiem, ze występują

Opublikowano

ok dzieki bede rezał moze to jakos bedzie wygladalo tylko martwi mnie zeby nie bylo widac tych rur z tylu za bardzo;/