Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dzienne okrągłe 4 LED w halogeny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poczekaj do jesieni he :) teraz ładna pogoda mało wilgoci :)

Opublikowano
  • Autor

cześć Krzychu :)

Jak pisałem wcześniej - nawet jak było 30stopni tez parowały, teraz nie ma nic nawet jak jadę w mega wilgotny i chłodny dzień.

Strasznie chciałem, żeby pozostały skoro wydałem na nie tyle kasy i proszę mi tu nie wróżyć takich scenariuszy :)

Opublikowano

Nie odbieraj tego źle sam wiesz ile walczyłem z tymi lampami. Może za mało byłem cierpliwy. Też wyrzucałem uszczelke, uszczelniałęm wierciłęm otworki "cuda na kiju" i nie pomagało . Ważne że Tobie sie udało :) Ja też zapomiałem co to ledy po zamontowaniu NSCC .

Opublikowano
  • Autor

poczekam do jesieni, zobaczymy, jak nie to wywalam i się odezwę do Ciebie :)

Opublikowano

Panowie, przeczytałem wasz wątek i jedno pytanko , jak to jest z funkcją coming living home - ponieważ takową posiadam i sie zastanawiam nad tym co sie stanie jak wywale halogeny i w ich miejsce wstawie ledy do jazdy dziennej. Czy będzie to działało tak jak do tej pory ? i drugie pytanko jaki rezystor zastosować jak mam pełnego fisa żeby nie wywalał błędów spalonej żarówki ? i trzecie pytanko - jeśli mam funkcje AUTO , to czy będzie taka możliwość żeby z niej korzystać w taki sposób że za dnia same sie włączają dzienne a pod wieczór same gasną bo sie włączą postojowe z bixami ?

sorki za tyle pytań na raz ale LAGUNA też na początku męczył pytaniami :P:P:P :grin::hi::hi::hi:

Opublikowano
  • Autor

Laguna męczył pytaniami bo otworzył ten temat :wallbash:

Jak wywalisz halogeny, to jak ma działać funkcja CLH? :jerk:

Jaki rezystor - nie pamiętam - jest gdzieś w temacie.

Tak będzie działać świetnie funkcja Auto, ja też ją mam, jak się ściemnia, to zapalają się światła mijania

Opublikowano
Laguna męczył pytaniami bo otworzył ten temat :wallbash:

Jak wywalisz halogeny, to jak ma działać funkcja CLH? :jerk:

Jaki rezystor - nie pamiętam - jest gdzieś w temacie.

Tak będzie działać świetnie funkcja Auto, ja też ją mam, jak się ściemnia, to zapalają się światła mijania

Lagunka to było z ironią :P a własnie że podobno nawet jak wywale halogeny to i tak bedzie działać clh na tych ledach :D

Opublikowano
  • Autor

wiem, wiem :decayed:

no jak może działać, skoro ciągniesz do nich osobną "instalację"?

Chyba, że chcesz jakoś podpinać pod instalację halogenów, ale moim zdaniem do bez sensu

Opublikowano

ja mam i CLH i halogeny wszystko działa poprawnie.

rezystor wystarczy 25W do likwidacji błędu (6,8 ohma).

Opublikowano

Ch**nia. Bierz te na diodzie Cree. Te słabo świecą. Tamte fajnie biją po oczach.

Opublikowano

ja je właśnie kupiłem i jutro mają spróbować zainstalować w b5 u kumpla i jak bedą śmigać to bede zakładał do swojej b6 :)

---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ----------

Ch**nia. Bierz te na diodzie Cree. Te słabo świecą. Tamte fajnie biją po oczach.

a te diody cree to które ? mówisz o światłach NCSS ?

Opublikowano
  • Autor

to musi być jakaś masakra jak kosztuje 49zł.

Widzę często takie 4 led jakby niebieskie, a świecą tragicznie, domyślam się , że to właśnie z tej rodzinki

Opublikowano
to musi być jakaś masakra jak kosztuje 49zł.

Widzę często takie 4 led jakby niebieskie, a świecą tragicznie, domyślam się , że to właśnie z tej rodzinki

Laguna nie zawsze trza wydawać kupe kasy na helle z fabi rs które i tak parują :D:grin:

ja wziąłem na spróbowanie , jak bierzesz z allegro zawsze możesz zwrócić do 10 dni :D także chciałem zobaczyć czy to coś warte :)

Opublikowano
  • Autor

Częściowo masz rację, ale kupowanie najtańszego rozwiązania nie koniecznie dobrze wróży, nie za bardzo wiem jak i do czego to porównasz podczas prób

Garry - piszmy proszę w temacie

Opublikowano
Częściowo masz rację, ale kupowanie najtańszego rozwiązania nie koniecznie dobrze wróży, nie za bardzo wiem jak i do czego to porównasz podczas prób

Garry - piszmy proszę w temacie

Nie no jak najbardziej jestem za- ja też nigdy nie kupowałem najtańszych rozwiązań i też chciałem kupić od fabi rs ale jak przeczytałem historie z waszych działań to odpuściłem :D

i to tak naprawde tylko na spróbowanie :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam w Audi NSSC okrągłe, kupione z polecenia w tym wątku. Jestem zadowolony i chcę kupić do drugiego auta, ale może w międzyczasie weszło na rynek coś tańszego, a równie dobrego? Warunek - muszą być 3-4 diodowe.

Np. coś takiego:

DRL ŚWIATŁA HALOGENY MAX LED MAXLED OKRĄGŁE 7 CM (3558738745) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano
Mam w Audi NSSC okrągłe, kupione z polecenia w tym wątku. Jestem zadowolony i chcę kupić do drugiego auta, ale może w międzyczasie weszło na rynek coś tańszego, a równie dobrego? Warunek - muszą być 3-4 diodowe.

Np. coś takiego:

DRL ŚWIATŁA HALOGENY MAX LED MAXLED OKRĄGŁE 7 CM (3558738745) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

nssc to narazie najlepsze co widziałem z tej półki cenowej w granicach do 200 zł . pomijam oczywiście osrama i philipsa które są droższe , ale tych myśle że nie warto. Ja wziąłem z allegro z interlooka i teraz leżą i sie kurzą bo jak otworzyłem i zobaczyłem jakość wykonania to sie przeżegnałem. :hi:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

jihaad ja użyłem tego zestawu i jak na razie jestem zadowolony, mocno świecą ,jak pojeżdżę to zobaczę czy nie parują i nie zakłócają CB:wink:

IMAG0823.jpg

IMAG0825.jpg

free photo upload