bobikos Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Jakim klejem najlepiej skleić pokrywę obudowy komputera - tj. element przy 5 śrubie, bo mam ułamany. Ewentualnie gdybym chciał wymienić to czy wszystkie pokrywy są identyczne czy muszę szukać od 1.9 TDI?
H4mm3R Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Jakim klejem najlepiej skleić pokrywę obudowy komputera - tj. element przy 5 śrubie, bo mam ułamany. Ewentualnie gdybym chciał wymienić to czy wszystkie pokrywy są identyczne czy muszę szukać od 1.9 TDI? Lepiej kup nową/używaną. Na pokrywie masz nr. ---------- Post dopisany at 09:49 ---------- Poprzedni post napisany at 09:39 ---------- Jak już kopiesz przy podszybiu to sprawdź przy okazji odpływy, bo ja już widziałem pordzewiałą podłogę pod stopami pasażera i utopiony moduł komfortu ,odpływy są pod aku i serwo , jeszcze jakis ważny ,? Wyjmij aku i posprawdzaj
QaDo Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Silikon uniwersalny przezroczysty, a samą elektronikę spyskaj silikonem w płynie, stanowi świetne warunki wypierania wody, nie będzie żadnego problemu.
PRZEMEKC Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 pod acu i serwo przepchane wiec chyba wsio,
Rekomendowane odpowiedzi