A4B9 Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Witam Jak się uruchamia spryskiwacze reflektorów /ksenonowe/ ? czasami mi załączają ale nie wiem od czego do zależy, tyle co się orientuje to że muszą być włączone reflektory. Próbuje trzymać manetkę dłużej/krócej , pulsacyjnie i od czasu do czasu się włączą, chciałbym aby odpalały się natychmiast kiedy chce Widziałem podobny temat ale dotyczył B6... fafiks
emilk89 Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Musisz mieć włączone lampy i żeby spryski się załączyły musisz przytrzmać dłużej manetkę od spryskiwaczy.
dziadek Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 odpalaja sie tylko za pierwszym razem przy włączonych światłach i później co ileś tam spryskiwań...
A4B9 Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 nie występowała opcja na manetce ze uruchamia sie je osobno?
wrclaguna Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 nie występowała opcja na manetce ze uruchamia sie je osobno? Nie ma takiej opcji Zarowno czas i cykl mozna wszystko przekodwać w MCE 09 ---> Adaptacja 10
A4B9 Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 W tej kwesti juz mi kiedyś pomogłes /kodowanie/ Fafiks
Rekomendowane odpowiedzi