Mareczek295 Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Witam miesiac temu zakupilem audi a4 1.6 [adp] i chcialem sie nim pochwalic jest to moja pierwsza przygoda z marka audi. Samochód jest z 1997r przebieg 217000km sprowadzony z niemiec. Jak narazie wymienione zostalo -rozrzad rolka napinacza, pasek gates, -pasek wieloklinowy -plyn chlodniczy na g-12 bo zalany byl woda:/(dobrze ze mechanik mi to sprawdzil bo nawet nie wiedzialem) -Olej Mobil 2000 10w40 -Filtry (Oleju,paliwa,kabinowy) przedemna zostaly jeszcze klocki hamulcowe no i jak najszybciej musze wyposazyc sie w zimowe ogumienie:) DSCI3590.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl DSCI3591.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl DSCI3592.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl
xdanielx Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Mógłbym rzec, że to moje autko:decayed: identyczny rocznik, silnik, olej, taka sama sytuacja z płynem chłodniczym, również z niemiec i zbliżony przebieg, a co najważniejsze ten kolor:jerk: urzeka zwłaszcza w piękny słoneczny dzień. Bezawaryjności życzę
Rekomendowane odpowiedzi