m_kowal Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Od dłuższego czasu miałem problem z moca na niskich obratach. Nowa przepływka, wyczyszczony n75 oraz wyczyszczony egr(wydaje teraz dziwne odgłosy, także jest wadliwy do zaślepienia),przewody szczelne. Logi do oceny: VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Auto jest po jakims kiepskim programie co widac na logach.
spanky Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 podcisnienia sprawdzone, nikt sei stanga nie bawil , egr zaslepiony ?
m_kowal Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Opublikowano 11 Listopada 2012 Egr mam zamiar zaślepić, podciśnienie spr i jest ok. Nie wiem jak z gruszka przy turbo niby jest szczelna,sztange próbowałem rozruszać reką i coś tam się ruszała lecz z oporem...
spanky Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 sprawdz podcisnienia i krociec na pompie vacum
m_kowal Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Opublikowano 12 Listopada 2012 Kruciec sie ruszał ,ale go zakleiłem poxipolem (przed logami). Wężyki wydają się ok, jak odłączę i zassie powietrze weżem do turbo niby nie ma nieszczelności. Niewiem co teraz wymienić gruszke przy turbo, oddać turbo do czyszczenia?
m_kowal Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Opublikowano 15 Listopada 2012 Egr zaślepiony i wszystko gra...
Rekomendowane odpowiedzi