piotrekf3ke Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 Witam Jak w temacie, szukam schematów elektrycznych centralnego zamka, jednostki sterującej drzwi kierowcy J386. Czy mógłby ktoś podesłać ponieważ nie mogę znaleźć. Dzięki Pozdrawiam
kris2p Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 A co potrzebujesz konkretnie znaleźdź w tym schemacie?
tomaszsz Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 mam pytanie odnośnie a4 b5 i zamka centralnego mam to wszystko jeszcze na powietrze. Problem jest taki że jak zamykam drzwi od kierowcy to wszystkie zamki się otwierają, a jak otwieram kluczykiem ten zamek to reszta się zamyka. Gdzie może być problem? Jest jakieś zwarcie czy to wina tego zamka sterującego w drzwiach kierowcy?
piotrekf3ke Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Opublikowano 12 Listopada 2012 Chodziło o rozpiskę przewodów w 12 pinowej wtyczce idącej to zamka. Na szczęście schemat już mam. Problem polega na tym, że nie mogę rozbroić alarmu. Nie działa pilot i kluczyk. Jestem wstanie zamknąć auto z kluczyka ( wszystkie zamki zamykają ) natomiast w żaden sposób nie mogę rozbroić alarmu.
Rekomendowane odpowiedzi