Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAGA] czarny kot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tego to nie wiedziałem bo wcześniej nie miałeś w profilu wpisane IRL :wink:

A co to u was nie ma A4 w IRL, ze do UK przyjechałeś kupić?? :)

To tak samo jakby spytac : to w PL nie ma a4 ze do niemiec jezdzicie?

W uk masz duzo lepiej wyposazone auta i w lepszym stanie, no i za pieniadze nieco mniejsze

Czyli na to wychodzi ze mieszkasz w irl. Polnocnej

skad taki wniosek :D

Szwagier nie berz zadych springow, po pewnym czasie bedzie za wyoko i kolejne koszt zeby zejsc nizej i kupic gewince, albo od razu gwint, albo kombinuj z AAS czy airem

Opublikowano
  • Autor

Kupno jakiegokolwiek sline w irlandii graniczy z cudem poza tym koszt u nas takiego auta około 17-20 tys euro w uk ceny od 11,5-14Euro Poza tym w uk auta lepiej utrzymane bo wiesniaki u nas aut nie szanują nie myja nie odkurzaja totalne brudasy! Ja już drugie auto przytargalem.

Opublikowano
Carlos po to ze 255 to znaczne przegiecie do tego samochdu nie wiem kto w audi wpadl na taki swietny pomysl.Jak bedzie w aucie pod 300km to wtedy wsadze 255.

A to trzeba mieć 100 koni więcej, żeby opona była szersza o 3 cm?

tak trzeba , bo jak sobie do 2.0 tfsi wsadzis 255 to masz z automatu 20-30 km mniej przez duzo wieksze opory toczenia.

Carlos po to ze 255 to znaczne przegiecie do tego samochdu nie wiem kto w audi wpadl na taki swietny pomysl.Jak bedzie w aucie pod 300km to wtedy wsadze 255.

zgadza się, sam jeżdżę na 225/40/18 8,5J (http://i1241.photobucket.com/albums/gg519/pebex/64957825.jpg) i nie ma problemu, po jakimś czasie po prostu nie podjeżdża się już bokiem do krawężników, lecz ze skręconymi przednimi kołami :wink:

graty zakupu i bezawaryjności :thumbup1:

Wiesz nie po to kupuje się fajne felgi ,żeby później patrzyć gdzie i jak się podjeżdża, jak ktoś żałuję 0.5 litra paliwa na 100 km to jego sprawa , dziwię się tylko ludziom , bo naprawdę B8 przy 245, prowadzi się bardzo dobrze i nie ma problemu w koleinach jakby się mogło wydawać , a dla mnie bardziej liczy się ochrona felgi niż ekonomia :wink:

tu nie chodzi o spalanie tylko jak wyzej , a krawezniki tu sa tak wysokie i ostre ze porysowalem tak samo 16 cali z zimowymi balonami , wiec to kompletnie nie jest zaden wynacznk , zreszta z oponami jak z olejem kazdy zaklada wedle wlasnego uznania.

Opublikowano

tak trzeba , bo jak sobie do 2.0 tfsi wsadzis 255 to masz z automatu 20-30 km mniej przez duzo wieksze opory toczenia.

Jeździłeś kiedyś na oponach 255 czy po prostu sobie tak strzeliłeś z tymi 20-30KM ?

Opublikowano

Nawet nie trzeba jezdzic.kazda zmiana szwerokosci opon na wieksze powoduje spadek osiagow i wzrost zuzycia paliwa po przez wzrost oporow toczenia do tego w skrajnych przypadkach aquaplaning.W S4 nie idzie zerwac przyczepnosci na tym kapciu a tam mocy nie brakuje to nawet nie chce wiedziec jaki sie robi zdechlak z takiego 2.0tdi na tym kapciu.Zreszta ja nikomu nie kaze jezdzic na takim kapciu ktos tam pytal czy wejdzie na taka i tska szerokosc wiec nie wiem po co wogole ta dyskusja.

Opublikowano
  • Autor

z nudow wziolem sie za przod i obkleilem chromy na czarny blysk :-)

IMG_3446.jpg

<br /><br />

IMG_3444.jpg

<br /><br />

---------- Post dopisany 27-11-2012 at 19:40 ---------- Poprzedni post napisany 26-11-2012 at 21:10 ----------

i oto efekty wczorajszych prac :-P

swieza sesyjka, cos dla oka :-)

IMG_3448.JPG

IMG_3478.JPG

IMG_3479.JPG

IMG_3559.JPG

IMG_3589.JPG

IMG_3594.JPG

IMG_3545.JPG

Opublikowano

wyślij fotkę do kalendarza.. na marzec :decayed:

Opublikowano
  • Autor

hehhehe

moze jak snieg spadnie to na miesiac zimowy jeszcze zdaze :-)

Opublikowano

zaje....fajnie ten przod teraz wyglada chyba bede musial cos u mnie pomyslec:whistling:

Opublikowano

ja bym tam przy glebie wigdzial dokladke od cupry :naughty:

Opublikowano

Szczerze to jeszcze nie widzialem w B8 tej dokladki masz gdzies jakas fote:eusathink:

Opublikowano
  • Autor

do b8 jest jakas dokladka ale nie od cupry :-)))

jest duzo drozsza i dos popularna w usej ;-P

Opublikowano

do b8 jest jakas dokladka ale nie od cupry :-)))

jest duzo drozsza i dos popularna w usej ;-P

no wlasnie o nia mi chodzi :wink: chcialem wrzucic fote ale teraz nie moge znalesc dlatego napisalem ze to od cupry zeby naswietlic o co chodzi :grin:

Opublikowano
  • Autor

wpadly mi zarowki ledowe do oswietlenia rejestracji Festoon,

ciekawe ile pociagną??

IMG_3625.JPG

Opublikowano

nie lepiej było zainwestować w ORI np. z A6 C7 albo poliftowego B8/A5?

Opublikowano

A co z nimi jest nie tak? Przeciez ladnie swieca ;)

iPhone using Tapatalk

Opublikowano

nie mówię, że coś jest nie tak.. tylko Łukasz sam się zastanawia jak długo pociągną. a ORI nie są jakieś drogie, jak wiele osób uważa :decayed: no i ładne świecą jak każde ledy :wink:

Opublikowano
  • Autor

zakupilem je przez przypadek, po otwarciu paczki z folia do przyciemnienia lamp o dziwo w srodku byly zarowki

kosztowaly mnie cale 2 euro!!! zdaje sobie sprawe ze problem moze byc z zywotnoscia ale model zarowek testowany na audizine poza tym zalowal nie bede jak padna po kilku dniach i zaloze ORI ledy ;-)

Opublikowano
:good:
Opublikowano

Piekna A4 :wink:

Zazdraszczam:decayed: