danielbobik20 Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Witam Chciałbym wam pokazać moja czerwona A4 to jest moja pierwsza przygoda z audi i od razu się zakochałem w niej Silnik 1.6 101 KM rocznik 1994r kupiłem ja jakieś dwa lata temu .niestety z przyczyn finansowych i i dalekiego dojazdu do pracy życie mnie zmusiło na gaz :/ nienawidzę gazu ale trzeba było . zacząłem modyfikacje auta jakiś rok temu.Oto zmiany w aucie : +Lampy Angel Eyes bo dostałem za grosze +Spręzyny -4cm czerwone +Alufelgi 225/30/18 sline + Oświetlenie Ori pod nogami i klamki +ele. szyby przód +tapicerki przód +tylna półka z głośnikami ori +radio JVC+PEIYING 1K76D +kondensator peiying 1F+ kable 30mm2 +JBL GT5 12 +oklejanie szyb QDP20 +Fotele kubły +Ledy dzienne +Zawieszenie (WIELOWAHACZ) +MAGLOWNICE +Centralka na pilota W przyszłości +odnowa lakieru +kolor i inne progi +kolor klamki +kolor dokładki (przednia zmienię lub zderzak inny) +Ori lampy przód +ori lampy tył po lifcie +ori kiera 3 lub 4 ramienna zależy od funduszy +przeciw mgielne przód kratki +ori felgi 18 lub 17 +dedykowane dywaniki + tłumik sport +ori podłokietnik +ori kierunki w blotnikach +ori nawiewy podswietlane + Auto spisuje się znakomicie komfort jazdy oceńcie jak wam się podoba moja strzała czerwona
jozek726 Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 ładny kolor, jest baza do modów. Wywal te okropne lampy i wstaw poliftowe
danielbobik20 Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Opublikowano 14 Listopada 2012 Jak kupiłem tak już było i nie zmieniałem:)
danielom Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 niestety z przyczyn finansowych i i dalekiego dojazdu do pracy życie mnie zmusiło na gaz :/ nienawidzę gazu ale trzeba było . Każdy nienawidzi, dopóki nie poczuje, jak się tanio jeździ Ale lampy by pasowało wymienić bo tragedia te zamienniki
łysy90 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Czerwony zawsze na + ale te ledy z kratek wyrzuć
Rekomendowane odpowiedzi