Opublikowano 18 Listopada 201213 l Witam. Przedstawiam swoje pierwsze AUDI Wyposażenie: - ABS - EBV - ESP - Antena w tylnych szybach -głośniki 8 szt + subwoofer w bagażniku - Immobilizer -klima auto -kurtyny powietrzne boczne -lusterka podgrzewane i regulacja elektr. -poduszki powietrzne przednie boczne - poduszki powietrzne kierowcy i pasażera -skrzynia 6 -stopniowa -Spryskiwacze szyby przedniej podgrzewane -Szyby elektryczne x4 -Światła p/mgielne przednie -Przednie siedziska kubełkowe Planowane modyfikacje: - podniesienie mocy ok. 22o KM - zderzak na S4 - dokładki boczne S4 - czujniki parkowania tył - no i może coś jeszcze ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Jak narazie jestem bardzo zadowolony ale to baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zadowolony z napędu Q.Ech te Q, a daje tyle frajdy Serdecznie pozdrawiam i czekam na opinie
Opublikowano 18 Listopada 201213 l Mój ulubiony kolor w B6 Fajna baza do modów, chromy out! Ale fotki to wrzuć na imgur.com i daj "thumbsy" O tak Łatwiej się czyta.
Opublikowano 19 Listopada 201213 l Autor Mój ulubiony kolor w B6 Fajna baza do modów, chromy out! Czemu chromy out ?? Jak dla mnie to relingi są ok Zapomniałem dodać : przebieg : 262 tys. km ---------- Post dopisany at 01:03 ---------- Poprzedni post napisany at 00:48 ---------- Fr0styyy : Dziękuję bardzo za pomoc o to mi właśnie chodziło ale nie wiedziałem jak to wrzucić Senkju wery macz
Opublikowano 19 Listopada 201213 l Ja mam takie zboczenie i wolę czarny mat Spójrz jak to u Józka wygląda http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/individual-avant-bujania-sie-dzielni-jozek726-;p-vol-ii-237765/
Opublikowano 19 Listopada 201213 l Autor Jeśli chodzi o wnętrze to i ja bym takie chciał Fotetele RECARO są zajebiaszcze
Opublikowano 19 Listopada 201213 l Zajeb... jest niebieski :-) Gratulacione i bezproblemowosci... Przynajmniej radio 2din, łatwiej będzie ... A recaro ładnie wyglądają ale są strasznie niewygodne na trasę... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Opublikowano 19 Listopada 201213 l Autor Do końca właśnie też nie mam pewności co do tej anteny. Spisałem to z dokumentu od rzeczoznawcy. Są takie nitki jak przy ogrzewaniu tylnej szyby. Jak na moje oko to jest to ogrzewanie na bocznych szybach a nie antena.
Opublikowano 19 Listopada 201213 l Do końca właśnie też nie mam pewności co do tej anteny. Spisałem to z dokumentu od rzeczoznawcy. Są takie nitki jak przy ogrzewaniu tylnej szyby. Jak na moje oko to jest to ogrzewanie na bocznych szybach a nie antena. To jest ogrzewanie ale jest i antena w lewej szybie, pod nią wzmacniacz antenowy (pod tapicerką)
Opublikowano 19 Listopada 201213 l Sądząc po skrzyni 6 to kolejny BEX w klubie. Gratulacje wyboru jedynego słusznego napędu
Opublikowano 19 Listopada 201213 l Autor Sądząc po skrzyni 6 to kolejny BEX w klubie. Gratulacje wyboru jedynego słusznego napędu To jest BFB Sprawdzane było pod pokrywą silnika.
Opublikowano 21 Listopada 201213 l No to ci musieli silnik wymieniać bo skrzynie 6 to raczaej tylko BEXy miały, sprawdż jeszcze wlepkę w bagażniku (wlepka prawdę ci powie).
Opublikowano 21 Listopada 201213 l Do końca właśnie też nie mam pewności co do tej anteny. Spisałem to z dokumentu od rzeczoznawcy. Są takie nitki jak przy ogrzewaniu tylnej szyby. Jak na moje oko to jest to ogrzewanie na bocznych szybach a nie antena. To jest ogrzewanie ale jest i antena w lewej szybie, pod nią wzmacniacz antenowy (pod tapicerką) Jeśli te niteczki na bocznych tylnych szybach to nie jest antena (jak zawsze sądziłem) tylko ogrzewanie to mi to qr...a nie działa A swoją drogą masz piekna bazę do modów, kolorek zacny do tego Q i 1.8T będzie niezły Dziadziowe drewno powinno wypaść ze środka w pierwszej kolejności
Opublikowano 21 Listopada 201213 l Autor No to ci musieli silnik wymieniać bo skrzynie 6 to raczaej tylko BEXy miały, sprawdż jeszcze wlepkę w bagażniku (wlepka prawdę ci powie). Kolego, a możesz podpowiedzieć w którym miejscu szukać tej wlepki ??
Opublikowano 21 Listopada 201213 l Autor Co prawda to nie jest wlepa z bagażnika ale z nadwozia. imgur: the simple image sharer Przyszło coś takiego do głowy, że może była sama skrzynia wymieniona. Jak myślicie ??
Opublikowano 22 Listopada 201213 l Pewnie skrzynka była zmieniana bo na tabliczce zanamionowej jest bfb. Ciekawi mnie jaka jest różnica w dynamice/elastyczności skrzyni 5 i 6.
Opublikowano 22 Listopada 201213 l W 2004 produkowali BFB ze skrzynia 6ka był już ten temat poruszany na forum btw furka zacna
Opublikowano 22 Listopada 201213 l Autor Dzieki panowie za ciepłe słowa. Jak zaczęły się spekulacje czy BFB czy BEX to zacząłem się trochę niepokoić. Jak narazie wszystko śmiga jak ta lala
Opublikowano 27 Listopada 201213 l Głośniki 8szt + woofer + centralny Razem 10 szt Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2