krzysparco Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Witam Chyba zapomniałem sie przedstawic wiec zrobie to teraz Od maraca jeżdżę moja A4 Avancik na taxi jest ok jesli chodzi o niezawodność. Audi jest z 98r posiada silnik 1.8 125KM ADR jest to prosty silnik tak samo jak skrzynia automat PS brakuje mi 5 i 6 biegu Jesli chodzi o wyposażenie ponad podstawowym to ten automat, skórzana tapicerka, klimatronic, a reszta jak w innych audi Uploaded with ImageShack.us
pawelwor Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 To 98 rok i ma lampy przednie valeo?
krzysparco Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Opublikowano 23 Listopada 2012 nie wiem co to oznacza ale co mozna z tym autem zrobic zeby wygladala ok ale musie byc uzyteczne poniewaz czasem sie wiezie 1 klienta czasem 4
radimm Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Siema Krzychu widzę że jesteś moich stron (polańczyk) Co możesz zrobić żeby było użytecznie i ładnie - lampy zespolone poliftowe na przód wrzóć, od razu będzie ładniej Niech Audik dobrze służy!
krzysparco Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Opublikowano 23 Listopada 2012 Radek audi mi dobrze sluzy od marca zarabia na siebie i na mnie Ale chce zby bylo ladne bo ogladam tak wasze auta i mojemu cos brak PS to moje pierwsze auto grupy VAG
pawelwor Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 nie wiem co to oznacza ale co mozna z tym autem zrobic zeby wygladala ok ale musie byc uzyteczne poniewaz czasem sie wiezie 1 klienta czasem 4 Lampy valeo są na H4 i nie mają przeciwmgielnych w lampie, montowane do 97. Bosch robił już lampy na H7+H7 + przeciwmgielne w lampie, które montowane były w latach 97-98, stąd moje zdziwienie.
slimaczek89rz Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Ją mam 95 rok i miałem lampy boscha z przeciwmgielnymi:wink: Widzę że jesteś z sanoka, do zobaczenia, często tam bywam:decayed:
krzysparco Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Opublikowano 24 Listopada 2012 dzieki za wytlumacznie i do zobaczenia ps z czsem moze lampy zmienie na zespolone:)
Rekomendowane odpowiedzi