fafnasty Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 witam:hi: chodzi o kierunki. przy kluczyku i zaplonie gdy wlacze kierunek mrygnie tylko raz albo dwa przy odpalonym silniku czasami przez chwile chodza normalnie zaraz tak szybko mrygaja albo na chwile gasna dodam jeszcze ze awaryjne dzialaja normalnie przyczyny szukac w matetce??? wymienic ja? moze przekaznik/przerywacz?
Golem1 Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Przekaźnik od kierunków jest we właczniku świateł awaryjnych, proponuję podmienić na chwilę od kogoś i sprawdzić czy problem dalej występuje.
Magicbattle Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 prawdopodobnie masz uszkodzony przekaznik ktory jest w przycisku od awaryjnych kup sobie albo podmien i zobacz czy problem ustal jak nie to do manetki trzeba zajrzec rozebrac przeczyscic styki
fafnasty Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Opublikowano 23 Listopada 2012 przekaznik w awaryjnym sie zrypal juz zrobione 5min i dziala:wink:
ppaziuu Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 a co zrobiles, .. u mnie jest taki problem zee jak wlaczam kierunek to swieci caly czas. .. nie ma przerw takich jak normalnie, a jak awaryjne to normalnie migaja, ..
fafnasty Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Opublikowano 24 Listopada 2012 wyjmujesz caly ten modul czyli przycisk awaryjnego dwa male plaskie wkretaki i go wymieniasz ko0szt hmm ok 30pl tyle ja dalem 5min roboty <br /><br /> ---------- Post dopisany at 17:02 ---------- Poprzedni post napisany at 17:01 ---------- awaryjne dzialaja bo w srodku sa dwa przerywacze jeden od kierunkow 2 od awaryjnych
Rekomendowane odpowiedzi