DejwB5 Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Witam Serdecznie mam prośbe o pomoc w kodowaniu kluczyka w mojej Audi,może mi ktoś podpowiedzieć gdzie szukać na forum.pozdrawiam
witek83 Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Strona firmy ADAKO - oprogramowanie diagnostyczne VCDS? lub Instrukcja programowania pilotów. GRUPA VAG ( Audi, Seat, Skoda, VW). Do programowania pilota zdalnego sterowana musz¹ byæ dwa kluczyki. 1. - Wk³adamy kluczyk do stacyjki i w³¹czamy zap³on. 2. - Zamykamy wszystkie szyby i wychodzimy z samochodu. 3. - Zamykamy samochód. 4. - Wk³adamy kluczyk do zamka drzwi od strony kierowcy z pilotem do programowania i naciskamy jeden przycisk otwó¿ lub zamknij przez ok. 3 sekundy. Powinien nam siê odezwaæ klakson choæ nie jest to regu³¹, lub zaœwieciæ awarujne. 5. - Otwieramy kluczykiem drzwii samochodu ( nie pilotem ), wyjmujemy kluczyk ze stacyjki. Proces programowania pilota zakoñczony. Pilot powinien byæ ju¿ aktywny.
DejwB5 Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Opublikowano 24 Listopada 2012 Dziękuje za pomoc kolego pozdrawiam mam nadzieje ze sie uda
Rekomendowane odpowiedzi