Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

co myslicie o tych felgach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi sie podobaja

Opublikowano
  • Autor
mi sie podobaja

jak myslisz moze to byc jakis bubel spawany albo prostowany?

Opublikowano

ja raz kupiłem też z niemcowni felgi o d gościa który je przywiózł i były ok. cięzko stwierdzić po zdjęciach czy są w porządku.

na innej aukcji: FELGI Z NIEMIEC 17' AUDI A4 A6 S-LINE 5x112 ET43 (2795395853) - motoAllegro

gość sprzedaje same felgi za 1399,- a w opisie aukcji pisze, że same felgi sprzedaje za 1499 :)

Opublikowano

Kupowanie felg przez internet to taka loteria. Można trafić okej a równie dobrze można się naciąć. Najlepiej szukać blisko swojego miejsca zamieszkania ,aby móc z kołami pojechać do wulkanizatora i sprawdzić czy faktycznie są to koła czy jajka.

Zadzwoń i wypytaj sprzedającego czy nie ma widocznych śladów napraw na felgach, chodź są z oponami to za dużo widać nie będzie.

Na jednym zdjęciu widać ,że mają nabite dość dużo ciężarków, chodź to jeszcze o niczym strasznym nie świadczy.

Opublikowano

Dla mnie mega!! moim zdaniem jedne z najładniejszych felunków dla OOOO. Co do kupowania na aukcjach to 3ba ryzykować mi się udało pozdrawiam!!!:wink:

Opublikowano

cena powala - i opony na "dwa sezony" nie wiadomo ile bieżnika może 3mm

Opublikowano

hehe jak ktoś mało jeździ to i na 4 :decayed:

Opublikowano

Kultowe felgi s-line poproś o zdjęcie środka felgi i będziesz pewien na 100%,że ori bo chinole są miękkie jak plastelina.Mam wątpliwości co do ori po ET43 nie jestem pewien ale chyba powinno być 35 :eusathink:

Opublikowano
Kultowe felgi s-line poproś o zdjęcie środka felgi i będziesz pewien na 100%,że ori bo chinole są miękkie jak plastelina.Mam wątpliwości co do ori po ET43 nie jestem pewien ale chyba powinno być 35 :eusathink:

jak są ori z B6 to mają ET43

Opublikowano

jak są ori z B6 to mają ET43

Właśnie pisałem,że nie jestem pewien.:wink: Ale tak czy siak zdjęcie od środka rozwieje wszelkie wątpliwości :whistling:

Opublikowano

strasznie duzo, ja wlasnie kupilem wczoraj takie za 800zl, tez ET43. Sadze, ze mimo opon widocznych na fotkach te felgi nie sa tyle wart, pozdro:wink:

Opublikowano

Też poluję na takie ale cena 1500 to trochę za dużo.

Opublikowano

Bardzo ładne felgi i ciężko o komplet w idealnym stanie,jeżeli te są w dobrym stanie to są warte tej ceny,bo jedna taka sztuka w ASO to koszt około 2300 :)

Opublikowano

wystarczy troche cierpliwosci i sledzenia allegro ;d tak jak pisałem, ja wyrwałem za 800zł w sobote w dobrym stanie, wiec chocby nie wiadomo w jakim stanie byly uwazam, ze nie sa wart podanej kwoty ;d

Opublikowano
  • Autor

Czekam na zdjecia kazdej felgi osobno.

Zobaczymy co to bedzie.

---------- Post dopisany at 18:20 ---------- Poprzedni post napisany at 18:09 ----------

Czekam na zdjecia kazdej felgi osobno.

Zobaczymy co to bedzie.

Moze nie ma co sie napalac:)

Zajade do Polski do objade swoich miejscowych wulkanizatorów:D i porównam cenowo.

Opublikowano

Felgi jak felgi - ale opony - moim zdaniem nie warto ryzykować takiej kasy dla prawie 6 letnich opon które mogą być w najlepszym przypadku głośne albo ściągać - a w gorszym mieć guzy.

Zraziłem się na używanych oponach niejednokrotnie, na początku swojej przygody motoryzacyjnej - i nigdy więcej takich półśrodków.

Opublikowano

wzór bynajmniej dla mnie najładniejszy jaki występował w a4 b6

Opublikowano

też szukam takiego felunku ale ta cena mi sie nie podoba :kwasny:

Tak jak koledzy piszą cierpliwości bo do wiosny- lata jescze troche czasu :wink:

Opublikowano

Ja również uważam że jest to najładniejsza felga do B6, jedyny problem to dekielki bo są bardzo drogie co powoduje, że lubią je amatorzy cudzej własności, a brak dekielków strasznie szpeci ten felunek.

Myślę ze dobrą alternatywą są 5 ramienne ori 17, mają małe dekielki takie jak w biedronkach a tych przez 1.5 roku nikt nie ukradł.