Konrad88nj Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Witam. Mam dwa kluczyki jeden jest ok, wszystko działa. Drugim kluczykiem mogę ręcznie otworzyć drzwi, uruchomić silnik lecz zdalnie przyciski nie działają. Pilot ten chyba nie był używany, bateria wymieniona.....
Wihajster Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Witam.Mam dwa kluczyki jeden jest ok, wszystko działa. Drugim kluczykiem mogę ręcznie otworzyć drzwi, uruchomić silnik lecz zdalnie przyciski nie działają. Pilot ten chyba nie był używany, bateria wymieniona..... weź vaga,dopisz go i po sprawie..
Konrad88nj Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Opublikowano 27 Listopada 2012 tylko, że VAG do b7 na Can kosztuje ok 1 tys zł, czy są jakieś inne alternatywy?
Konrad88nj Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Opublikowano 27 Listopada 2012 Czytałem o adaptacji w stacyjce/drzwiach niestety nic nie działa.
pakotomasz Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 To pozostaje jedynie vag. Popytaj któreś z kolegów, bądź poszukaj na aukcjach jekiejś tańszej "alternatywy":wink:
Gość .... Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Możliwe że był moduł komfortu wymieniony i ktoś nie za programował pilota w liczbie 2 szt. VCDS albo CDIF/2
remus_kraków Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Czytałem o adaptacji w stacyjce/drzwiach niestety nic nie działa. Kolego a jak się robi tą adaptację stacyjka/drzwi. dzięki
szeryf Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Z instrukcji obsługi: Synchronizacja kluczyka Jeżeli samochodu nie można odblokować wzgl. zablokować radiowo, kluczyk z nadajnikiem musi zostać zsynchronizowany. Jeżeli samochód jest zamknięty, otworzyć zamek w drzwiach kierowcy kluczykiem mechanicznym. Nacisnąć przycisk odblokowania (otwarta kłódka) w kluczyku z pilotem. Umieścić kluczyk w wyłączniku zapłonu i włączyć zapłon. Ponownie wyłączyć zapłon i wyjąć kluczyk. Nacisnąć przycisk odblokowania (otwarta kłódka) wzgl. przycisk zablokowania (zamknieta kłódka).
krzysieksc83 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 jeśli chodzi o kodowanie kluczyka w stacyjce to wkładasz kluczyk do stacyjki przekręcasz do zapalenia się kotrolek ale nie zapalasz auta i wciskasz na kluczyku otwieranie drzwi (kłódka otwarta) na ok 10 sek. po czym puszczasz i wyciągasz kluczyk i powinno chulać
Rekomendowane odpowiedzi