Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Da się zakodować tylko jeden kluczyk do immo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem, chcę zakodować wszystkie swoje kluczyki do immo (w sumie aż 5 - 4 ori + 1 scyzoryk dokupiony).

Robię wszystko zgodnie z instrukcją: Ross-Tech: VAG-COM: 4-digit Key Matching Info

I niestety VAG nie przyjmuje innej wartości jak "1", tzn. przyjmuje, przechodzi Test ale i tak po chwili wraca do 1... :doh:

Próbowałem z 0, 2, 3, 4, 5... nic.

Macie ktoś jakieś pomysły? Bo póki co mam jeden kluczyk sparowany, a jednak chciałbym mieć wszystkie gotowe do działania.

Model 2000, licznik z cyfrowym zegarkiem VDO

Opublikowano
Witam.

Mam problem, chcę zakodować wszystkie swoje kluczyki do immo (w sumie aż 5 - 4 ori + 1 scyzoryk dokupiony).

Robię wszystko zgodnie z instrukcją: Ross-Tech: VAG-COM: 4-digit Key Matching Info

I niestety VAG nie przyjmuje innej wartości jak "1", tzn. przyjmuje, przechodzi Test ale i tak po chwili wraca do 1... :doh:

Próbowałem z 0, 2, 3, 4, 5... nic.

Macie ktoś jakieś pomysły? Bo póki co mam jeden kluczyk sparowany, a jednak chciałbym mieć wszystkie gotowe do działania.

Model 2000, licznik z cyfrowym zegarkiem VDO

trza bylo na spota wczoraj wpasc to byśmy to machnęli :facepalm:

A apropo pytania to musi sie dac według tej procedury

Opublikowano

trza bylo na spota wczoraj wpasc to byśmy to machnęli :facepalm:

Nawet nie mówi, jestem mega zły, że mi się wczoraj nie udało wpaść, zwłaszcza, że tyle ludu było :doh:

Ale to nie może być tak, że tylko na Twój komp i kabel reaguje moje auto :decayed: