wowa04 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 witam - a więc zakupiłem pare dni temu autko w którym jest nawigacja BLAUKPUNKT RNS - jak wkładam płyte od nawigacji to wyskakuje napis " De cd kan niet worden gelezen Plaats a .u.b enn cd-rom TravelPilot DX - proszę o wyrozumiałość i pozdrawiam
DAWIDBORI Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 nie czyta płyty poprostu spróbuj nagrac na inny nośnik np. verbatim i wolna predkoscia albo przeczysc laser mi tez plyta dzialala a ostatnio wkladam i nic nie dziala zła cd pisze wgraj sobie soft pl :] pozdrawiam
wowa04 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2008 a czy konieczne jest wgrywanie softu , bo wiem że to kosztowna impreza , czy tylko przeczyścić ewentualnie laser - pozdrawiam
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 skontaktuj się z użytkownikiem Alvaro , może Ci pomoże
DAWIDBORI Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 powiem ci tak jak masz plytke ze softem to nic nie jest kosztowne :] he i nie jest to wcale konieczne tylko bedziesz mial po polsku:]
wowa04 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2008 nowłaśnie nie mam nic ,żadnej płyty , a jeszcze zapytambo w schowku jest zmieniarka CD , chodzi OK, a czy jak włoże płyte CD z muzyką do radiato powinno grać , bo nie gra, ttylko na zmieniarce gra , może jest coś z laserem - pozdrawiam
DAWIDBORI Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 a na navi przelaczyles na zmieniarke?? albo kabel nie jest podlaczony
wowa04 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2008 zmieniarka chodzi OK - tylko nie wiem czy jakwłoże płyte np.z muzyką do nawigacji to też powinna grać - bo możemam laser zrąbany - pozdrawiam
norbi3000 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 mam taka sama nawigacje i z tego co wiem to do otworu w ktorym jest navi nie podchodza inne plyty ona czyta tylko plyty navigacyjne
DAWIDBORI Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 dokladnie tak tylko mapy chodza i nie wiem czemu nie wpadli na pomysl zeby audio chodziło
Rekomendowane odpowiedzi