bialy986 Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Odświeżam temat bo mam problem z laptopem i łączeniem z wi-fi.Ofiara to HP Compaq nx6110 + najnowszy system operacyjny Windows XP wersja 2002 service pack 2 ,który po włączeniu ciągle pobiera adres sieciowy.Na pasku pokazuje że znalazł dostępne sieci,pokazuje prędkość łącza oraz znakomitą siłę połączenia.....ale sie nie łączy Na pozostałych urząrzeniach domowych nie ma problemu i łączą się z wi-fi.Help me.
Litai Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Jakieś "Listy dostępów MAC" na routerze ustawione? Tzw Filtrowanie adresów MAC. Spróbuj podłączyć po WiFi jak wszystko inne jest rozłączone (problemem może być różnica w standardach urządzeń) I dobrze by było, jakbyś wstawił screena ustawień sieci bezprzewodowej na routerze oraz screena właściwości karty sieciowej.
maniekaudia4 Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Odświeżam temat bo mam problem z laptopem i łączeniem z wi-fi.Ofiara to HP Compaq nx6110 + najnowszy system operacyjny Windows XP wersja 2002 service pack 2 ,który po włączeniu ciągle pobiera adres sieciowy.Na pasku pokazuje że znalazł dostępne sieci,pokazuje prędkość łącza oraz znakomitą siłę połączenia.....ale sie nie łączy Na pozostałych urząrzeniach domowych nie ma problemu i łączą się z wi-fi.Help me. wyłącz opcje uwierzytelnianie metodą IEEE 802.1X w właściwościach połączenia sieciowego wifi powinno pomóc
bialy986 Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 A gdzie to znaleźć kolego?właściwości:połączenie sieci bezprzewodowej-nie ma takiego czegoś. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka A gdzie to znaleźć kolego?właściwości:połączenie sieci bezprzewodowej-nie ma takiego czegoś. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Ok.Juz znalazłem,ale nie jest zaznaczone nawet.Także to nie to....Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi