A4-?ukasz-A4 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Hej, Kupiłem dziś audi A4 1.8T z 99 po lifcie. Mam tylko taki mały wyświetlacz, na którym widzę temp. jaka jest na zewnątrz. Powiedzcie mi proszę jak sprawdzić czy mam komp. i jak go obsługiwać, bo u mojego kolego do tego jest taki mały przycisk pod dźwignią od wycieraczek tylko, że on ma całkiem inny wyświetlacz z większą liczbą informacji. Ja takiego guziczka nie posiadam, czy to oznacza, że nie mam takiej opcji jak pokazywanie spalania, czy może jakoś inaczej to u mnie działa??
fucken Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Hej,Kupiłem dziś audi A4 1.8T z 99 po lifcie. Mam tylko taki mały wyświetlacz, na którym widzę temp. jaka jest na zewnątrz. Powiedzcie mi proszę jak sprawdzić czy mam komp. i jak go obsługiwać, bo u mojego kolego do tego jest taki mały przycisk pod dźwignią od wycieraczek tylko, że on ma całkiem inny wyświetlacz z większą liczbą informacji. Ja takiego guziczka nie posiadam, czy to oznacza, że nie mam takiej opcji jak pokazywanie spalania, czy może jakoś inaczej to u mnie działa?? To co ty masz kolego tylko temp pokazuje:wink:
Rekomendowane odpowiedzi