Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

termostat? czy cos innego ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam problem... silnik nie chce mi sie zagrac bardziej niz do 75 stopni.

to znaczy jak stoje w korku to mam 90 stopni .. ale jak jakde 800km z holandii autostrada to max 75.

i nawet jak zagrzeje sie do 90 to tylko rozpedze sie do 100 lub wiecej km/h i juz spada spowrotem na 75 stopni.

to termostat czy cos innego ?

Opublikowano

termostat, włóż karton pełny za chłodnicę i sprawdz czy bedziesz miał cały czas 90, jak tak to termostat do wymiany.

Opublikowano

Też wydaje mi się, że to termostat. Jeśli wskazówka temperatury nie"szaleje" na blacie to będzie to:wink:

Opublikowano

U mnie bylo to samo jeszcze tydzień temu tzn. na postoju auto ładnie się nagrzewało do 90 stopni i w czasie jazdy po mieście też taką tamperaturę trzymało, ale wystarczyło że przejechałem kilka kilometrów poza miastem i zaraz spadało do ok. 75 a jak śmignąłem autostradą z prędkością ok. 140km/h to wskazówka potrafiła spaść do niewiele ponad 50 stopni. W poniedziałek wymieniłem termostat i wszystko jest tak jak należy; silnik jak osiągnie 90 stopni tak się utrzymuje czy to w mieście czy na autostradzie.

Opublikowano
termostat, włóż karton pełny za chłodnicę i sprawdz czy bedziesz miał cały czas 90, jak tak to termostat do wymiany.

Broń boże za chłodnice, jak już daje się przed. Chociaż i tak nie widzę potrzeby tak sprawdzać.

Opublikowano

na 1000% termostat, miałem identyczne objawy, tempeartura w granicach 74-76 stopni

Opublikowano

Termostat, tylko wymień na ori, widziałem przypadki na forum co chciały przyoszczędzić i po 2 tygodniach musiał gościu znowu zmieniać.

Opublikowano

co roku to samo :facepalm: jest coś takiego jak :szukaj::wink: