bryndal90 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Witam Koledzy mam problem ze światłem w podsufitce dokładnie chodzi o to ze przed pojawieniem sie problemu gdy wyciągnąłem kluczyk ze stacyjki światło sie paliło przez dłuzyszy czas albo gdy otwierałem samochód, a teraz swiatło gaśnie natychmiast po otworzeniu drzwi, i nie zapala się gdy wyjmę kluczyk ze stacyjki czy wiecie co może być tego przyczyną ???, dzieki za odpowiedź
Klejk Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 ja bym myslal nad kostka stacyjki... pompa widzi ze jest klucz w stacyjce i dlatego gasi natychmiast.. zobacz tam. moze wyciagnac klucz energicznie ze stacyjki badz postukaj jak juz go tam nie bedzie :-)
bryndal90 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2012 no to mi dało do myślenia a gdy okaże się ze to nie wina kostki? gdzie szukać przyczyny ?? a i czy Vagiem bedzie mozna to zobaczyć ??
Klejk Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 vagiem raczej nie.... no skoro to jej wina to bedzie do wymiany... gdzies na forum jest jak ja wymienic i ile to moze kosztowac :-)
Rekomendowane odpowiedzi