omzig Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Witam. Jak w temacie: Jakie części mechaniczne z S4 B5 i z RS4 B5 pasują P&P do A4 B5??? Wie ktoś coś? :-) ---------- Post dopisany at 01:15 ---------- Poprzedni post napisany at 00:06 ---------- UP
omzig Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zależy co masz na myśli Jakieś takie sensowne graty, które poprawią np komfort jazdy, hamowanie lub np wzmocnią zawieszenie itp... ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- fotele Odpowiedź na poziomie - zaimponowałeś mi, dla mnie jesteś Kot. :-)
runmadafaka Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zależy co masz na myśli Jakieś takie sensowne graty, które poprawią np komfort jazdy, hamowanie lub np wzmocnią zawieszenie itp... ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- kolego wszystkie odpowiedzi masz na forum, więc nie wiem o co pytasz? no żeby poprawić hamowanie to swapuj hamulce z s4 albo rs4.. a żeby zawieszenie to pewnie trzeba swapować zawieszenie.. no chyba, że widzisz to jakoś inaczej?
omzig Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2012 Widzę, że są problemy z czytaniem ze zrozumieniem... Napiszę tak: jeżdżę A4 B5 1,8T... mam dostęp do rozbitego S4 B5 i RS4 B5... Jakie graty z tych rozbitków mogę przerzucić do siebie o ile są w dobrym stanie???
fafnasty Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 wstawiaj s4 i tego rs na forum zaraz sie podzielimy tymi gratami pokaz foto tych furaszi:decayed:
runmadafaka Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 ehh... przekładaj wsyzstko co nie uszkodzone, można tak wypisywać bez końca, przeciez jasne ze w rs'ie będa lepsze podzespoły niż w b5.. nie wiemy czego oczekujesz? żeby auto lepiej latało czy poprostu żeby miało graty z rs'a? albo sprzedaj b5 i s4 i napraw rsa..
omzig Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2012 wstawiaj s4 i tego rs na forum zaraz sie podzielimy tymi gratami pokaz foto tych furaszi:decayed: Koleżka kupił S4 rozbitą z myślą, że zrobi i tanio go wszystko wyjdzie, a drugi kupił rozbitego RSa z takim samym zamiarem, ale chciał mieć lepszą furę od poprzednika... chora rywalizacja a jednak. Rezultat taki, że oba rozbitki stoją a panowie założyli rodziny i jeżdża Passatami w kombi hehe. Więc ile się da to od nich wyduszę, dlatego pytam co pasuje P&P, bo warto się za to zabrać. Wymieniajcie wszystko co pasuje bez żadnych przeróbek. :-) ---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:54 ---------- ehh... przeciez jasne ze w rs'ie będa lepsze podzespoły niż w b5.. Hmm... ciekawe. ;-)
jozek726 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 jak RS ma kompletne carbony brałbym bez zastanowienia
omzig Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2012 jak RS ma kompletne carbony brałbym bez zastanowienia Dzięki, coś jeszcze?
Kowi87 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 całe wnetrze przekładaj z RSa(na bank full opcja) a najlepiej wstaw fotki jak jest rozbite to S i RS:whistling: to moze co z body zachowało sie:whistling:
szafa Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Napewno wziąłbym całe wnętrze (zaczynając od foteli, poprzez konsole,licznik:kox:, radio, dekory, dywan, boczki drzwi, przełożyłbym el. szyby tył jak nie masz i podsufitkę), a skończyłbym na zestawie hamulcowym (przód, tył) No chyba że chcesz iść dalej to silniki i body:kox:
Rekomendowane odpowiedzi