Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

zamiana obwódek szyb ..czarne na chrom sedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!!

z racji tego ze chce w swojej audi a4 b6 sedan wymienic obwódki szyb z czarnych na chrom mam kilka pytan.

- czy te trojkąty boczne roznią sie czyms pomiedzy sobą jesli chodzi o czarną a chromowaną obwodke?

- w ktorym miejscu najlepiej zacząc taką wymiane?

- z czym moge miec problem przy demontazu stararych czarnych obwódek?

odrazu mowie ze widziałem watek bart-s ale on tam opisuje avanta a ja mam sedana. a instrukcji do sedana nie widziałem!! za pomoc dziekuje!!

Opublikowano

Sam jestem ciekaw jak to sie robi:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

ja juz wszystko wiem. jutro sciermka i zmiana na chrom. :decayed::decayed:

Opublikowano

do zamknięcia

Opublikowano

Nazwa tematu pierwsza klasa :facepalm: Ty już znasz odpowiedź na pytania, które zadałeś w pierwszym poście, ale za jakiś czas ktoś zapyta o to samo :kwasny:

Opublikowano

Daleko nie trzeba szukać :-) sam się chętnie dowiem co z tymi ramkami bo zmieniłbym chrom na czarne :-/

Opublikowano
  • Autor

kur.... zmiana na chrom wstrzymana do poniedziałku:facepalm: myslałem ze mam wszystko a tu zonk:doh:!!!!2 maskownice tylnych trojkątów na szczescie znalazlem na allero. uffff... cena maskownic w serwisie bagatel 250 zl za strone:doh:. przy okazji mam do sprzedania wszystko co jest potrzebne do zmiany chrom na czarne!!! 2 szybki, listwy zbierające na drzwi 4 sztuki, górne listwy 2 sztuki.

Opublikowano

dzisiaj widzałem temat o odwrotnym modzeniu czyli zmiana chromu na czarne listwy to odezwij się do kolegi

Opublikowano
kur.... zmiana na chrom wstrzymana do poniedziałku:facepalm: myslałem ze mam wszystko a tu zonk:doh:!!!!2 maskownice tylnych trojkątów na szczescie znalazlem na allero. uffff... cena maskownic w serwisie bagatel 250 zl za strone:doh:. przy okazji mam do sprzedania wszystko co jest potrzebne do zmiany chrom na czarne!!! 2 szybki, listwy zbierające na drzwi 4 sztuki, górne listwy 2 sztuki.

ile za to chcesz?

Jaki stan?

Wyslij mi info na pw

Opublikowano

Tez czekam na pw :-P

Opublikowano

ja też chętnie poznam cenę za pakiet dechrom. możesz zrobić licytację w temacie :)

Opublikowano

Pany, jest ktoś chętny na zamianę ? Ja mam chrom a chce czarne [ sedan ]

Opublikowano
  • Autor

no tak ale jak ja chciałem sie zamienic to chetnych nie było a teraz to wszyscy:bicz::jerk:

Opublikowano

Hehe :-) odpisz na pw ile chcesz za graty :-)

Opublikowano

zrob jakas mala sesje zdjeciowa z ta mala szybka,tez sie przymierzam do wymiany na chromy, zastanawia mnie, czy ta szybka jest na stale z czarna obwodka,czy tez osobno:hi:

Opublikowano
  • Autor
zrob jakas mala sesje zdjeciowa z ta mala szybka,tez sie przymierzam do wymiany na chromy, zastanawia mnie, czy ta szybka jest na stale z czarna obwodka,czy tez osobno:hi:

to juz ci moge powiedziec ze trójkąty pod czarne są inne a pod chrom są inne. róznią sie uszczelka. jak ktos by miał jakies pytania w tym temacie to pisac pw... ja juz mam to za sob wkrótce foty z modów zimowych:d

Opublikowano

to juz ci moge powiedziec ze trójkąty pod czarne są inne a pod chrom są inne. róznią sie uszczelka. jak ktos by miał jakies pytania w tym temacie to pisac pw... ja juz mam to za sob wkrótce foty z modów zimowych:d

ale czy zmina tych trojkątow jest możliwa? dużo roboty?

Opublikowano
  • Autor

jest mozliwa bo ja zmieniłem na chrom .. ten trójkąt jest wklejany. kazdy warsztat ktory zajmuje sie szybami samochodowymi ci to zdemontuje i zamontuje.. roboty jest gdzies na 4-5 godzin + schniecie kleju

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

witam jestem zainteresowany kupnem chrom do b6 prosze o kontakt jesli ktos posiada:wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej. A ja mam pytanie czy któryś z Was zamiast chromów bawił się w naklejanie naklejek w kolorze chrom. Kupiłem na allegro i jestem ciekawy, jak z montażem. Do moich niedawno przyciemnionych szyb lepiej będą wyglądać srebrne ramki ;)

Pomóżcie ;)