michalrsr Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Takie pytanko mam za bardzo się nie natknąłem na taki temat więc postanowiłem się dopytać. Mianowicie mam licznik z pełnym fisem i chciałbym mieć z fisem kolorowym :-) czy wogole ma to prawo działać ??
bojan167 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Takie pytanko mam za bardzo się nie natknąłem na taki temat więc postanowiłem się dopytać. Mianowicie mam licznik z pełnym fisem i chciałbym mieć z fisem kolorowym :-) czy wogole ma to prawo działać ?? Tak.Koledzy już próbowali-użyj szukajki:wink:
Gość cwiara Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Wszystko będzie dzialać. Trzeba wymienić cały licznik i przyuczyć go do auta (vin, immo). Trzeba odczytać nr Twojego licznika i sprawdzić jaki kolorowy podejdzie. Jeśli auto z początku 2001r. to zegary bez crypto i ciężko taki kolor dostać.
RalphA4 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 a jak z poradzic z blednymi wskazaniami stanu paliwa ? na chwile obecna wskazuje na odwrot :/
Gość cwiara Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Ale to po wymianie zegarow sie stalo ? Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi