podsi Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 witam po montażu radyjka cb mam mega zakłócenia mnie słychać dobrze lecz ja w głośniku słyszę same szumy pierwsze to słychać prace silnika w radyjku a 2 to jak włączę hidy to przetwornice tez mega świszczą w radiu )) da sie z tym coś zrobić ??? tylko bez tekstów typu wyrzuć hidy itp ) * zwróć proszę uwagę na błędy ortograficzne przynajmniej na te w nazwie wątków
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 niestety wyrzuć hidy... niektóre Hidy zakłucają CB , nic nie zrobisz... co do dzwięków z silnika to może jakiś filtr pomoże , podjedz do jakiegoś punktu z CB i podpytaj. Podsi spróbuj znaleść jakieś forum CB-maniaków , może tam Ci pomogą :th:
podsi Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2008 dzieki TRZENIEK z cb podjade ale hidy wy tez macie wszyscy z kr i jakos gra ?
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Podsi ale nie każde zakłucają , widocznie Ty masz te złe zapytaj cubera,themona jakie mają , u nich jest dobrze a też mają hidy
Wąski Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Tak mamy ale od Sokoła :th: i one nie zakłucają po prostu są inne jest :kox:
wojtas-audi Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Tez tak mialem w a6 , to zmienilem samochod
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Tez tak mialem w a6 , to zmienilem samochod Poszedłeś na łatwiznę tak to każdy potrafi
wojtas-audi Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 ale cb zabralem ze sobą i w a4 nie ma zadnych zaklucen
Wąski Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 No tak ale to Audi i to Audi :gwizdanie:
podsi Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2008 no ale ja tez mam od sokola hehe chyba ze rozprowadzal jakies rozne wersje ?) a czy u was zakluca chocby przy zalaczaniu bo u mnie przy mocno a podczas pray hidow juz mniej ale jednak zakluca
marioti Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Nie wiem czy to pomoże ale jak miałem zasilanie CB podpięte w zapalniczkę to była kupa szumów i nawet ANL nie wycinał wszystkiego. Potem kabelki zamontowałem na stałe i z ciekawości podpiąłem się bezpośrednio w zasilanie radioodtwarzacza. "Pyrkanie" zniknęło. Fakt, że nie mam ksenonów.
urbik Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Jeden problem może by udało się rozwiązać za pomocą osobnego obwodu zasilania a dokładnie to pociągnąć przewód zasilający cb bezpośrednio z akumulatora. Co do zestawu hid to tak jak napisał Trzeniu czyli miałeś pecha i kupiłeś czy może trtafiłeś na te siejące i na to nie mam pomysłu.
Wąski Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 no ale ja tez mam od sokola hehe chyba ze rozprowadzal jakies rozne wersje ?) a czy u was zakluca chocby przy zalaczaniu bo u mnie przy mocno a podczas pray hidow juz mniej ale jednak zakluca a dawno kupowałeś ?może teraz ma inne
sokolnh Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 te same ma co wszyscy [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2008, 09:38 _________________________________________________zreszta podjedz, zmienimy przetwornice na inne i sie zobaczy :th:
audiii a4 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 a takie cos dobre by było ?? http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=378547447
Kowi87 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 A sprawdzał ktoś moze juz te filtry z tej aukcji??? Bo dzisiaj podpiąłem cb i tez mam szumy oczywiscie mam założone HIDy noi jest kaplica A zmiana Anteny od Cb nic nie pomoze przypadkiem?
marioti Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 zakłócenia niekoniecznie są związane z HID-ami... proponuję prześledzić ten wątek, a jest co czytać http://www.cb-radio.pl/phpBB/viewtopic.php?t=177&postdays=0&postorder=asc&start=0[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2008, 08:59 _________________________________________________a co do filtra http://www.cb-radio.pl/phpBB/viewtopic.php?t=2121
Rekomendowane odpowiedzi