Krystian2290 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Witam, mam mały problem a może i duży , ;/ Świeci mi cały czas lampka bagażnika po zamknięciu auta , wyświetla mi również na komputerze nie zamknięty bagażnik;/ co może być przyczyną i co zrobić żeby nie rozładowało mi akumulator, proszę o pomoc . dzięki
GreGoriO Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 mikrostyk w zamku spróbować rozebrać i wyczyścić... póki co, lampka ma chyba przełącznik??można przecież zgasić
Krystian2290 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2012 ma przełącznik ?? w którym miejscu ? to zaraz pójde zobaczyć
GreGoriO Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 świeci ci lampka oświetlenia bagażnika czy oświetlenia klapy...biało/czerowna jak oświetlenie bagażnika to masz przecież obok lampki w suficie przełącznik...błędu na FISie ci nie zlikwiduje póki nie rozbierzesz zamka klapy Witam, mam mały problem a może i duży , ;/ Świeci mi cały czas lampka bagażnika po zamknięciu auta , wyświetla mi również na komputerze nie zamknięty bagażnik;/ co może być przyczyną i co zrobić żeby nie rozładowało mi akumulator, proszę o pomoc . dzięki
pakotomasz Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Jeśli na wyświetlaczu sygnalizuje otwartą klapę bagażnika to jedynie może z tym być powiązana lapmka biało-czerwona w klapie, a nie w podsufitce. Wszystko wskazuje więc na mikrostyk.
Rekomendowane odpowiedzi