adamq Opublikowano 27 Listopada 2006 Opublikowano 27 Listopada 2006 Witam! Są na forum może jacyś graficy?? Bo ja mam prośbę... Konkretnie chodzi mi o to, żeby ktoś pokazał jak się w moim autku będą prezentowały xenony z lampami Valeo zespolonymi rok 99-01 (nie dzielonymi). Ja dam fotki mojego cuda i ktoś by na nich przerobił lampy ze zwykłych na właśnie te xenony Valeo. Najlepiej żeby jeszcze świeciły takim ładnym xenonowym światłem... Aha! Moje umiejętności w grafice komputerowej są równe zeru Fotki: [ Dodano: 27-11-2006, 18:22 ] Postanowiłem, że wystarczą mi soczewki. Nie chcę oślepiać jadących z naprzeciwka, bo nie mam autopoziomowania, ani spryskiwaczy reflektorów... Jak by to świeciło??
adamq Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Opublikowano 27 Listopada 2006 A co to za czerwień w tych lampach? :shock:
młody/quattro Opublikowano 28 Listopada 2006 Opublikowano 28 Listopada 2006 moge prosic o fotomontaz w swojej A4, lampy srebrne lub czarne <sonar> jestem ciekaw jak beda wygladac :razz: Z góry dzieki ...
Bartass_1 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Nie ma co montowac, bierzcie, zalowac na bank nie bedziecie.. Autko prezentuje się duzo lepiej (to malo powiedziane) super.. Polecam
KEMOT Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 jesli moge cos od siebie mam takie i są super jesli finanse pozwalają na zamontowanie to ja bym sie nie zastanawiał pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi