Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ANB] Identyfikacja lusterka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z jakiego modelu jest to lusterko? Poprzedni właściciel podobno kupił niewłaściwe i tak to wygląda.

b313ec15b1fa99acmed.jpg

Opublikowano

czesc, nie identyfikuj od czego tylko kup wlasciwe. szukaj na allegro anglikow.wyglada to oplakanie. Pozdrawiam Jocker01

Opublikowano

Tak, chcę go wymienić, tylko, że do końca nie wiem czy powinienem kupić lusterko przed czy po lifcie. To okres przejściowy i np. mam przednie reflektory zespolone czy nowy panel klimatronika jak po lifcie, a zegar mam jeszcze analogowy. W książce pisze, że jest 4/99. Poprzedni właściciel kupił niewłaściwe, a ja nie mam zamiaru powtarzać jego błędu.

2b7c9462c82e2974.jpg

Opublikowano

czesc, pokaz mi zdjecie przodu a powiem ci to przedliftowa czy poliftowa wersja. Pozdrawiam Jocker01

Opublikowano

Zdjęcia, które mam już na dysku:

Lusterko z prawej wygląda tak:

5e901e7008a239c3m.jpg

Inne fotki:

6f5843e9438da8f8m.jpg f5056b9330a1261fm.jpg 3fab0c8a90542abem.jpg

794ef57c30ea881cm.jpg 6ad322834973a303m.jpg e0269fc09b4c6b62m.jpg

Opublikowano

definitywnie to jest poliftowa niunia. czyli wiesz czego szukac. zycze powodzenia. Pozdrawiam Jocker01

Opublikowano

No ale z anglikami to bym uważał inne sterowanie czasem nie jest? :)

Opublikowano

definitywnie to jest poliftowa niunia. czyli wiesz czego szukac. zycze powodzenia. Pozdrawiam Jocker01

Czyli te nieszczęsne lusterko z pierwszego zdjęcia w tym wątku pochodzi z niuni przedliftowej ...

Opublikowano

porownalem z moim i tak to jest przedliftowe. Ja mam identyczne a niunia jest przed liftowa. Pozdrawiam Jocker01

Opublikowano

OK, wielkie dzięki. Szczerze mówiąc nie widzę różnicy pomiędzy przed i po liftowym. Niby niunia poliftowa, a zegary jeszcze jak w wersji sprzed liftu - czerwone, z analogowym zegarkiem.

Opublikowano

OK, wielkie dzięki. Szczerze mówiąc nie widzę różnicy pomiędzy przed i po liftowym. Niby niunia poliftowa, a zegary jeszcze jak w wersji sprzed liftu - czerwone, z analogowym zegarkiem.

bo to dlatego że masz początek produkcji "niuń poliftowych" :wink4: