Rajmondo Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Z jakiego modelu jest to lusterko? Poprzedni właściciel podobno kupił niewłaściwe i tak to wygląda.
jocker01 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 czesc, nie identyfikuj od czego tylko kup wlasciwe. szukaj na allegro anglikow.wyglada to oplakanie. Pozdrawiam Jocker01
Rajmondo Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2008 Tak, chcę go wymienić, tylko, że do końca nie wiem czy powinienem kupić lusterko przed czy po lifcie. To okres przejściowy i np. mam przednie reflektory zespolone czy nowy panel klimatronika jak po lifcie, a zegar mam jeszcze analogowy. W książce pisze, że jest 4/99. Poprzedni właściciel kupił niewłaściwe, a ja nie mam zamiaru powtarzać jego błędu.
jocker01 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 czesc, pokaz mi zdjecie przodu a powiem ci to przedliftowa czy poliftowa wersja. Pozdrawiam Jocker01
Rajmondo Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zdjęcia, które mam już na dysku: Lusterko z prawej wygląda tak: Inne fotki:
jocker01 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 definitywnie to jest poliftowa niunia. czyli wiesz czego szukac. zycze powodzenia. Pozdrawiam Jocker01
Wąski Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 No ale z anglikami to bym uważał inne sterowanie czasem nie jest?
Rajmondo Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2008 definitywnie to jest poliftowa niunia. czyli wiesz czego szukac. zycze powodzenia. Pozdrawiam Jocker01 Czyli te nieszczęsne lusterko z pierwszego zdjęcia w tym wątku pochodzi z niuni przedliftowej ...
jocker01 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 porownalem z moim i tak to jest przedliftowe. Ja mam identyczne a niunia jest przed liftowa. Pozdrawiam Jocker01
Rajmondo Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Opublikowano 7 Lipca 2008 OK, wielkie dzięki. Szczerze mówiąc nie widzę różnicy pomiędzy przed i po liftowym. Niby niunia poliftowa, a zegary jeszcze jak w wersji sprzed liftu - czerwone, z analogowym zegarkiem.
krzyniek Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 OK, wielkie dzięki. Szczerze mówiąc nie widzę różnicy pomiędzy przed i po liftowym. Niby niunia poliftowa, a zegary jeszcze jak w wersji sprzed liftu - czerwone, z analogowym zegarkiem. bo to dlatego że masz początek produkcji "niuń poliftowych"
Rekomendowane odpowiedzi