_Solar_ Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 witam posiadam tylko jeden kluczyk i chcialbym dorobic jeszcze jeden ale w Aso to zdzierstwo wiec znalazlem goscia ktory dorabia kluczyki z immo i krzykna mi 170 zl i zastanawiam sie czy ta cena jest w miare mozliwa...mam jeszcze jedna mozliwosc,a mianowicie zakup immo wraz ze stacyjka pelnym kompletem kluczykow i wkladkami(jedna mam niestety uszkodzona ) i wypadalo by aby wygladalo to jak u ludzi.na pobliskim szrocie znalazlem a4 do rozbiorki i goscio zaspiewal mi 250zl za wszystko.i tu moje ptanie czy jak wszystko podlacze immo bedzie w 100% sprawne?? czy trzeba bedzie robic jeszcze jakies modyfikacje?? podaje przyklad jaki znalazlem na aukcji http://www.allegro.pl/item375700984_audi_a6_c4_stacyjka_wkladki_drzwi_kluczyk.html .I mam jeszcze jedno pytanko czy np jak bym zakupil same immo wraz z transponderem ktory umiescil bym w swoim kluczyku autko bedzie odpalac ?? pozdrawiam
szogun0 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Trzeba jeszcze vag-iem to wszystko dopasować.
_Solar_ Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2008 jesli np wymienie (ta sama siwa kostke) immo i bede mial do niego kod a transponder wloze do mojego starego kluczuka i dopasuje immo do ecu(czytalem ze trzeba tak zrobic) do tez bedzie wszystko ok
Wihajster Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 dorabia kluczyki z immo i krzykna mi 170 zl wpadnij do mnie zrobie ci po promocji :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi