Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 AFN] Immobilizer - wymiana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :hi: posiadam tylko jeden kluczyk i chcialbym dorobic jeszcze jeden ale w Aso to zdzierstwo wiec znalazlem goscia ktory dorabia kluczyki z immo i krzykna mi 170 zl i zastanawiam sie czy ta cena jest w miare mozliwa...mam jeszcze jedna mozliwosc,a mianowicie zakup immo wraz ze stacyjka pelnym kompletem kluczykow i wkladkami(jedna mam niestety uszkodzona :kwasny: ) i wypadalo by aby wygladalo to jak u ludzi.na pobliskim szrocie znalazlem a4 do rozbiorki i goscio zaspiewal mi 250zl za wszystko.i tu moje ptanie czy jak wszystko podlacze immo bedzie w 100% sprawne?? czy trzeba bedzie robic jeszcze jakies modyfikacje?? podaje przyklad jaki znalazlem na aukcji http://www.allegro.pl/item375700984_audi_a6_c4_stacyjka_wkladki_drzwi_kluczyk.html .I mam jeszcze jedno pytanko czy np jak bym zakupil same immo wraz z transponderem ktory umiescil bym w swoim kluczyku autko bedzie odpalac :mysli: ?? pozdrawiam

Opublikowano

Trzeba jeszcze vag-iem to wszystko dopasować.

Opublikowano

jesli np wymienie (ta sama siwa kostke) immo i bede mial do niego kod a transponder wloze do mojego starego kluczuka i dopasuje immo do ecu(czytalem ze trzeba tak zrobic) do tez bedzie wszystko ok :mysli:

Opublikowano

W takim przypadku powinno być OK.

Opublikowano

dorabia kluczyki z immo i krzykna mi 170 zl

wpadnij do mnie zrobie ci po promocji :gwizdanie: :kox: