grzes1150 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Sporo z energy drinków wylanych na beton lub na terakotę i pozostawionych na kilkudniowe działanie, potrafi skutecznie i trwale je odbarwić Jak zobaczyłem jakie jasne plamy potrafi pozostawić na posadzce, szybko oduczyłem się je pić To może być bardzo przydatny trop ... może zaczniemy je stosować w warsztatach jako odrdzewiacze? a po zastosowaniu auto dostawało by sporego wigoru
MAGIC87 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 czesto piłem.. i zaliczam sie do tych to sie odczuwaja róznicy w smaku:wink:
LukaszD Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Gratuluję ciekawego hobby:) Próbowałem wielu z tych specyfików z racji tego że całe życie nie piję kawy Energy drinki to ciekawa branża wiele z nich bardzo szybko znika z rynku... A tutaj ciekawostka służbowe monster silverado mojego kumpla i moje skromne toczydło (chyba pasuje do tematu;) )
endriuu Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 pijam rzadko ale jesli juz to tylko Monster zielony - czyli ten podstawowy - jest lepszy niz Toro Rosso. Inne Monstery sa za slodkie.
Mario22 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Cornek jestem ciekaw twojej opini na temat tych napoi z stacji Orlen ... zawsze tam tankuje i często zdarza mi się kupić one sie bodajrze nazywają Verva a zdarza mi sie tez popijać z stacji lotos napój Dynamic ... co o nich powiesz ????
mech15 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Cornek jestem ciekaw twojej opini na temat tych napoi z stacji Orlen ... zawsze tam tankuje i często zdarza mi się kupić one sie bodajrze nazywają Verva a zdarza mi sie tez popijać z stacji lotos napój Dynamic ... co o nich powiesz ???? dobre pytanie Mario, też jestem ciekawy, bo czasem w trasie je popijam. Ale z tego co napisał kolega w pierwszym poście to niestety jest masówka. Dobrze że już tyle nie jeżdżę
Gość donuska90 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Cornek a taki specyfik piłeś? View image: DSC 0681 View image: DSC 0682
speedo Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja za drinki takowe podziekował, jakos nie mam zaufania ale kazdy ma jakiegoś bzika , byleby nie zaszkodziło. Pozdrawiam:wink:
Vercetti Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 sprobuj sobie tego To dopiero dawka energi ! GLADIUS - Mega MOCNY stack PRÓBKI i KOSZULKA FREE (2944339735) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Rekomendowane odpowiedzi