Allianos Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam, niestety nie posiadam A4 lecz myślę że w mój problem może dotyczyć również tego auta W moim A3 ostatnio w trakcie jazdy często świeci się bladym kolorem kontrolka świec żarowych. Dodam, że trakcie gdy kontrolka świeci nie odczuwam spadku mocy oraz mogę wyłączyć i ponownie uruchomić silnik. Zrobiłem kilka zdjęć przedstawiających mój problem: 1. Kontrolka, która świeci normalnym światłem: ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting 2. Kontrolka żarząca sięna blady kolor: ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Czy ktoś kiedykolwiek spotkał się z takim problemem? Proszę bardzo o pomoc.
Allianos Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2012 najpierw VAG, Kolego Na VAGu pokazało: błąd komunikacji z silnikiem, immo, czujnik temperatury płynu chłodzącego
Allianos Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2012 masz scan z VAG-a ?wklej jak możesz Niestety nie posiadam, mechanik podpinał auto do komputera i tylko podyktował mi te błędy. W sumie to mówił ze pierwszy raz się spotyka z takim żarzeniem tej kontrolki bo podobno kontrolka miga gdy występuje jakiś błąd. Ja jestem zielony w temacie gdyż to mój pierwszy diesel i auto z grupy VW
Rekomendowane odpowiedzi