bolusss Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 koledzy czy oriejtuje sie ktos czy ten senor oleju i kontloka od hamulców moze wysietlac sie jak jest spadek napeicia na akumulatorze dzis podladowalem to nie swiecilo pozniej popoludniu jak auto postalo zaswiecilo raz sie swieci raz nie kolega mi powierdzial ze to moze byc to bo dzis zauazylem ze mi aku pada widac ostatnie jego dni mysle nad zakupem aku musze spr jaka pojemnosc kupic bo mam 58 ah i spr jaki producent zaleca w 1,8 125 km ? czy wiekszy kupic . A jescze jedno pytanko co ma mikrostyk maski do tego bo tez cos kieys mi o tym mowil . ---------- Post dopisany 23-12-2012 at 13:58 ---------- Poprzedni post napisany 22-12-2012 at 23:14 ---------- ? ---------- Post dopisany 26-12-2012 at 09:56 ---------- Poprzedni post napisany 23-12-2012 at 13:58 ---------- ?
Magicbattle Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 mikro styk maski pokazuje czy masz otwarta maske czy nie. moze to byc i wina aku a jak ci slabo trzyma to i tak czeka cie wymiana. aku jak szfagier kupowal to w kodach pisalo ze musi miec 75ah wiec u ciebie jest zdecydowanie za maly. to zalezy od wyposazenia samochodu wiecej pierdow wiekszy aku niby.
Rekomendowane odpowiedzi