Gość PrZeMiAn Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kankucia Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 A 6 1999r. 2.5 tdi przeróbka z anglika(porażka) mam problem z wyświetlaczem parciarz który mi przekładał namieszał w kablach i na wyświetlaczu pokazuje przy otwarciu lewych drzwi pokazuje że otwarte są prawe drzwi i przy otwarciu prawych też że prawe i czy jest możliwe wyłączenie tej funkcji z wyświetlacza żeby nie pokazywało w ogóle otwartych drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Michał Witaj na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 tomsoman Witaj na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Łukasz Witaj na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam na forum :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam na forum :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwekstrong Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam od niedawna jestem posiadaczem audi a4 b6 1,9 tdi kombi.Już na samym początku nurtuje mnie jedna rzecz mianowicie podczas jazdy z tyłu wewnątrz auta dochodzi jakies trzeszczenie jakby roleta albo oparcie siedzenia,zauwazyłem ze jak ktos sie opiera o oparcie problemu niema,słszałem ze to problem z roletą ,proszę o jakąś podpowiedz.Wielkie dzięki i witam wszystkich jeszcze raz. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bushido32 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi