Gość rob Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr54321 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Witam sedecznie szacowne Grono Mam na imię Witold i mieszkam w Krakowie.Dziś stałem się posiadaczem i właściwie dziwie się sam sobie że siedzę przed komputerem zamiast w garażu tak jak to bywało w wypadku wcześniejszych nabytków ... chyba zaraz skoczę do niej chociaż na chwilkę Napiszę później coś więcej w dziale "Moja A4". Pozdrawiam Wszystkich, Witold Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Witam Napiszę później coś więcej w dziale "Moja A4". Zrób od razu zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Siemano zapraszamy do odwiedzenia tematu spoty kr.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbik Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Witam!Mam na imię Tomek, swoją A4 kupiłem rok temu, przeszła ona drobne przeróbki :-) przez jedną z największych firm tunningowych w Polsce CARZONESPECIALS. Zdjęcia do mojej miłości zarówno teraźniejsze jak i z przed tunningu http://derbik.fotosik.pl/albumy/287054.html ostatni JPEG przedstawia wyposażenie autka, które naprawdę jest Bogateeee :-) POZDRAWIAM WSZYSTKICH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areckid Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Witaj Derbik na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 witamy w klucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik2286 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Witam wszystkich jestem Mateusz od kwietnia tego roku przebywam w Anglii i tutaj kupilem sobie audi a4 kombi z silnikiem benzynowym 1,8 z 97roku. juz w polsce zaczela sie moja milosc do tych 4 kolek tylko byly one duzo starsze...byla to audi b3 1,6 z 87roku. niestety nie jestem specjalista i mam pare pytan na ktore mam nadz znajde tu odpowiedz... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogiw Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Witam, mam na imie Bogdan i ostatnim czasem zostalem szczesliwym posiadaczem Audi A4 rocznik 96 1.9 TDI specjalista nie jestem wiec czasem moze i mi przydadza sie cenne wskazowki dotyczace tego somochody. Pozdrawiam wszystkich bogiw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eduardorodrigez Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Witam wszystkich forumowiczów. Od dwóch lat jestem posiadaczem A4-ki z silnikiem 1.8 B Turbo z 95r. Rozważam w najbliższym czasie przesiadkę na A4 2.5 TDI no i troszkę nowszego, powiedzmy 2001r. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi