Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :> WITAM :>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:a4fan::audi:Łukasz Przeworsk :audi::a4fan:

;)

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam wszystkich, tu lisek12. Wrocek :), jestem tu po raz pierwszy z prostego powodu. Od tygodnia jestem szczęśliwym (póki co :D) posiadaczem Audi A4. Chciałbym na tym forum znaleźć parę odpowiedzi na moje pytania dot. mojej perełki. pozdrawiam

Opublikowano

Cześć.

Witaj na forum.

Opublikowano

cześć :)

Opublikowano

witaj na forum :audi:

Opublikowano

Szkoda że sobie bardziej chłopaki nie pokrzyczycie ......

BTW Witam serdecznie :afro:

Opublikowano

No witka kolego! A avancik Ci sie nie podoba...

Opublikowano

No witamy! :th:

Opublikowano

witam wszystkich miłośników Audi A4

:a4fan:jestem posiadacze audi a4 2.4 i jestem z niego bardzo zadowolony, tylko audi

mam nadzieje ze jak kiedys będę mia łproblem to będzie można poradzić sie na tych stronach

pozdrawiam

Opublikowano

Witam !!!! Szymek okolice Będzina - jeszcze golf IV ale moze wkrótce A4 - pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)

Opublikowano

słabo znam się na kompie więc odrazu przepraszam za moj ewentualny błąd lub roztargnienie

Opublikowano

Dobrze jest Lotek, tak trzymaj, Zapraszam na spoty warszawskie w każdy wtorek w Foecie Wola.

Pozdro

Opublikowano

witaj

Opublikowano

witaj :hi:

Opublikowano

Witam w klubie :audi:

Opublikowano

Witam wszystkich, zgodnie z regulaminem kilka słów o sobie żebym miał pełny dostęp do strony :)

Mam na imię Darek i mieszkam w Krośnie (podkarpacie). Mam 20 lat i studiuję transport i spedycję... Od zawsze chciałem mieć AUDI jednak początkowo miałem Opla Vectrę 2.0 DTI 2001, teraz mam Toyote Avensis D4D 2004 combi aż w końcu przyszedł czas na moje upragnione AUDI. Jako że znajomy sprowadza z USA kilka sztuk zamówiłem i ja. AUDI A4 b7 s line 2.0 TFSI Quattro oczywiście czarna. Początkowo miałem dylemat jaka skrzynia biegów i wybrałem manual, jednak jeżdżę trochę ojca passatem 2.0 TDI 170KM ze skrzynią DSG i jestem w szoku - jest to dużo lepsza skrzynia jak manual i dużo lepsze przyspieszenie. Poprostu świetna zabawa z łopatkami przy kierownicy itd - kiedy zobaczyłem że Audi tak samo ma łopatki zmieniłem skrzynię na automat. Audi jednak będzie tiptronic lub multitronic - nie wiem ale podobno to coś innego jak DSG. Pisaliście coś o tym że w multi rosną obroty a później auto się rozpędza czy coś takiego - zupełnie nie wiem oco chodzi ale mam nadzieję że nie będę zawiedziony z wyboru skrzyni.

Najbardziej boli fakt że chciałem 3.0 TDI bo od zawsze mam diesla i naprawde nowe diesle uważam za dużo lepsze jak benzyna - większy moment obr przez co nie trzeba autem kręcić na obroty tylko idzie jak rakieta od spodu i mniejsze spalanie - bo po co auto ma palić po 15 litrów droższej benzyny... Jednak nie było innego, tylko 2.0 TFSI. Zobaczymy jak to będzie... Czy jest ktoś kto ma takie autko w klubie ?? Przeglądałem posty i nie znalazłem chyba żadnego. Może powiecie coś bliżej, jakie jest spalanie i coś ze skrzynią biegów. W swoim profilu była opcja wyboru silnika jednak nie było tam 2.0 T to dałem jakiś 2.0 z 200KM.

Moją największą pasją są motocykle :) startowałem w zawodach ENDURO jak i turystyka motocyklowa. Zapraszam na moje 2 strony internetowe:

www.darek-enduro.prv.pl (chwilowo nie czynna) i druga www.mlody-globetrotter.prv.pl to tyle w skrócie. Autko mam mieć w połowie grudnia i napewno wrzucę jakieś fotki. POZDRAWIAM

Aha i tak na koniec: myślałem również o Golfie V GTI i ostatnio go nawet testowałem. Tak samo 200km i podobno ten sam silnik z DSG. Byłem w szoku, w życiu nie jechałem taką rakietą, poprostu masakrator :) Wiem że audi napewno będzie troche wolniej się rozpędzało bo jest cięższe itd i w GTI te silniki jakoś bardziej agresywnie chodzą... Ale S line również ma utwardzane zawieszenie jak GTI w porównaniu do seryjnych...

Opublikowano

witaj :a4fan: na forum :audi:

Opublikowano

Witam w klubie miłośników :audi: i mam nadzieję, że jak juz dostaniesz wymarzone autko to odwiedzisz Warszawę i dasz się kolegom i koleżankom przejechać nabytkiem :)

Opublikowano

witam wszystkich klubowiczów. jestem pshemo. od roku jestem szczęśliwym posiadaczem tego cudownego auta :) mam nadzieję że znajdę tutaj parę odpowiedzi na dręczące mnie pytania a może i uda mi się coś doradzić :) pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.