Gość -makaveli- Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrGG Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam wszystkich posiadaczy a4;w najbliższym czasie też mam do was dołączyć jak na razie intensywnie szukam. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teekno Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy A4 Zarejestrowałem się na tym forum, ponieważ jestem zainteresowany kupnem takiego autka ale jestem zupełnym laikiem w sprawach technicznych, tzn. na co powinienem zwracać uwagę podczas podejmowania decyzji kupna tego auta. Mam nadzieję, że dowiem się wszystkiego na tym forum dzięki Waszej pomocy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carstetin Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam wszystkich!! Mam na imie Pawel. Wprawdzie nie posiadam jeszcze mojej wymarzonej furki stad moja obecnosc na tym forum.Potrzebuje troszke porad kogos bardziej obeznanego.Interesuje mnie audi a4 rok prod od 1995 do1997. 1.8 benz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimek Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Chciałbym powitać wszystkich forumowiczów. Posiadaczem audi a4 na razie nie jestem ale właśnie się przymierzam do kupna, tak więc zarejestrowałem się na forum, ażeby mieć dostęp do informacji na temat tych samochodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi