Gość rob Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 witamy i miłej lektury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2.5 V6 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam jestem tu nowy, posiadam A4 2.5 tdi v6 1998r. tiptronic po czipie na 190 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 witamy i zapraszamy na spoty klubu proszę uzupełnić profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hołk Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam wszystkich miłośników audi Do kilku miesięcy jeżdżę takim statkiem i powiem "poezja" Moje audi to Malutka A4 z silnikiem 2,5 180PS z 2002. Oprósz większych lub mniejszych remontów przydarzyła mi się taka kłopotliwa sprawa. Wczoraj otworzyłem maskę jednak ją zaraz zamknąłem bez domykania przejechałem 5 metrów i ponownie chciałem ją otworzyć .Podchodząc zauważyłem że maska się domknęła sama .Chciałem ją otworzyć ale dźwignia wewnątrz nawet nie drgnęła a potem po kilku próbach szarpania maską i dźwignią linka się albo urwała lub spadła no i kaplica. Nie mogę otworzyć maski. Ma ktoś z was na to jakiś patent, co zrobić z tym fantem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 witamy odpowiedzi szukaj w odpowiednim dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Serwus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witamy Zapraszamy do czynnego udzialu w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Heja Zapraszam do dzialu spocikow Krakowskich i of kos na spoty Krakowskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Hejka zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NyPal Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witamy na forum. Odszukaj swiojego regionu w dziale Spoty I Zloty I zapraszaamy Cie na spotkania z klubowiczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam na forum i zaglądnij na spoty tam gdzie masz najbliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam na forum i zapraszam na spoty tam gdzie masz najbliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Cześć Witamy jest dział sprzedam zapraszamy może któryś z użytkowników ma takie autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam, i powodzonka przy zakupach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 WItamy na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi