Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witaj wśród szczęśliwych posiadaczy Audi A4... :hi: Zapewniam Cie, ze jest to dobry wybór... :th:

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witaj w klubie... :hi: i zapraszam do brania czynnego udziału w tworzeniu klubu... :th:

Opublikowano

Witam wszystkich uzytkownikow forum :).

Z przyjemnoscia dolaczam do spolecznosci posiadaczy Audi A4, autko kupilem po namowach znajomych. Poki co nie zaluje, a wrecz przeciwnie - jestem zachwycony :D.

Pozdrawiam i do przeczytania!

Opublikowano

Witaj na forum :hi:

Pozdrawiam i do przeczytania!

Lepiej do zobaczenia :wink4: Zagladnij na spoty warszawskie :)http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=45.0

Opublikowano

witaj w klubie :hi:

i mam prośbę o uzupełnienie profilu...

Opublikowano

Witan na forum.

Opublikowano

siema :hi:

Opublikowano

Witam!

Jestem nowy, autko mam od około dwóch tygodni(a4 AHL 1.6 1997) i mam problem. W trakcie przełączania biegów, tj. po wciśnięciu sprzęgła obroty czasami same rosną do około 2000-2500 i zawieszają się na tym poziomie, np jak dojeżdzam do świateł to czasami tak sie dzieje. chciałem sprawdzić, czy po dodaniu gazu wskoczą wyżej i potem od razu opadną do normalnego poziomu, lecz po dodaniu gazu, idą wyżej i tak zostają. Więc właczam jedynkę i ruszam troszeczkę do przodu wtedy spadają i po wciśnięciu sprzęgła zostają na normalnym poziomie. Tak samo dzieje się przy normalnej zmianie biegów - czasami skaczą wyżej po wciśnięciu sprzęgła , ale zaraz spadają bo jadę na kolejnym biegu. czy pęknięty kolektor wydechowy (takowy mi się niestety trafił) może coś mieć wspólnego z tym zjawiskiem w tym (sonda lambda)???. Przy zmianie biegów zawsze obroty na chwilke idą w górę i pomału opadają, ale czasami (ostatnio coraz częściej) dzieje sie tak jak opisałem wyżej.

Z góry dziękuję za odpowiedzi...

Opublikowano

Czesc, tutaj nie zadajemy pytań lecz sie tylko witamy! Zadaj pytanie w odpowiednim dziale! :gwizdanie:

Opublikowano

Witaj na forum :hi:

Pytania zadajemy w dziale technicznym :wink4:

Opublikowano

witamy i zapraszamy na spoty :a4fan:

Czesc, tutaj nie zadajemy pytań lecz sie tylko witamy! Zadaj pytanie w odpowiednim dziale! :gwizdanie:

amen :cool:

Opublikowano

Witam wszystkich, jestem posiadaczem (szczęśliwym) Audi A4 1.9TDi z 98 roku i zapewne jak większość użytkowników zakochałem sie w nim od pierwszego wejrzenia:). Pozdrawiam wszystkich miłośników Audi !

Opublikowano
:cool::thumbup: :thumbup:witam wszystkich klubowiczów mam a4 1.6 96 od 2 tygodni to mój pierwszy samochód narazi jest spoko kawał bryki
Opublikowano

witamy i zapraszamy na klubowe spoty :cool:

Opublikowano

[Wola Idzikowska]Krzysiek. Witam wszystkich użytkowników jestem posiadaczem audi A4 od 6 m-cy i z wielką przyjemnością dołączam do tego grona. Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Witam wszystkich, nie jestem jeszcze posiadaczem audi. Czasami jedynie smigam 80 B4. Za jakis czas bede mial zamiar wraz z narzeczoną kupowac A4 i najprawdopodobniej 1.8 T. Niestety nie duzo kasy bedziemy mieli cos kolo 16000 tys wiec bedzie trzeba mocno szukac ehh. :) Pozdrawiam Wszystkich

Opublikowano

Witamy w klubie :a4fan:

Opublikowano

Witamy :hi: kolejnego Krakusa na forum :th:

Zapraszamy Cie na spociki Krakowskie co Niedziele do galerii kazimierz o godzinie 17 stej , wiecej szczegółów w pierwszym poscie w spocikach krakowskich!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.