ALEX80 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Mam na imię Grzegorz mam 34 lata.Jestem posiadaczem Audi A4 B6 1,9TDI rocznik 2004.Bardzo się cieszę że wstąpiłem do klubu audi ponieważ będę mógł się sporo dowiedzieć o samochodach tej marki.
S_opel Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Witam. Posiadam A4 quattro Avant 1,8t (AEB) 1998r. Auto chwilowe i nie wiąże z nim przyszłości. Ale żeby je sprzedać muszę je trochę "podrobić" i stąd wizyta na forum
RomanistaPL Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Siemano! W ostatni wtorek zakupiłem swoje pierwsze auto, którym jest Audi A4 1.6 benzynka, rocznik '98. Moja nowa dziewczyna jest dla mnie tak ważna, że aż postanowiłem skorzystać z Waszego doświadczenia i cennych rad Oczywiście przy kupnie auta z takiego rocznika ciężko spodziewać się stanu niczym zaraz po wyjeździe z salonu, więc trzeba będzie troszkę nad nim popracować. Liczę, że znajdę tu wiele cennych informacji Pozdrawiam! Romanista
slaweq Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Witamy Zapraszam na spoty organizowane w Rzeszowie
Rekomendowane odpowiedzi