jojoroyal Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Jestem Łukasz mam 22 lata pochodzę z okolic Radomia. Obecnie posiadam audi A4 B5 1,9 tdi1997 roku oraz od kilku dni A4 B6 1.8T 163KM z 2003 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik.dar Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Hi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paul195 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Witam wszystkich klubowiczów. Zakupiłem audi a4 b6 kombi z silnikiem 1.8t 150km. Czy możecie mi coś więcej napisać o tym silniku, co jest awaryjne i ile kosztuje. Co ile wymienia się rozrząd i ile to kosztuje. Z góry dziękuję za pomoc i informację. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi100 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Kolego trochę chęci.Masz sporo tematów do poczytania na forum, wystarczy poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi100 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Od jakiegoś czasu w mojej audi (B7 1.6 benzyna+lpg) zpalalają się kontrolki od trakcji i esp (jednocześnie), samochód szarpiei lekko hamuje i za 2 sekundy jest wszstko ok. Podczas jazdy robi się tak kilka razy. Na rozgraznym silniku jest lepiej i trakcja włącza się rzadko. Może ktoś miał podobną sytuację i podpowie co może być. Byłam u kilku mechaników którzy tylko kasują błędy a kontrolki się nadal palą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Witamy na forum PS: Tu się tylko witamy, napisz w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sgt.McKenzi Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Witam wszystkich posiadaczy, sympatyków i pasjonatów audi, oraz innych motoryzacyjnych maniaków Jestem Piotr z Wałbrzycha (zabrzmiało jak ze spotkania anonimowych) , to jest moje pierwsze Audi . Na "plaskacza" przesiadłem się z KiA Sorento. Wcześniej było wiele innych marek, ale to już odległa przeszłość. Pozdrawiam serdecznie i życzę wam oraz sobie owocnej współpracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu85 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Witam! Jestem z Gdańska, obecnie mieszkam u naszych zachodnich sądiadów. Parę dni temu stałem się posiadaczem B6 BFB z 2003 roku. Jest to moje drugie Audi, wcześniej przez parę lat było B3 1.8s. Pozdrawiam, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robielsko Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Witam wszystkich, dzisiaj zapisalem sie do A4-klub. Warto byc wsrod milosnikow audi. Chetnie skorzystam z waszych porad i ja tez w miare mozliwosci sprobuje dzielic sie z wami moimi doswiadczeniami. Do zobaczenia na forum. Pozdro Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marda16 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Witam sąsiada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi