Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Mam nadzieję, że z czasem uda się trafić na Lubelski zlot i poznać innych użytkowników tej marki w okolicy.

Cieszę się, że forum było pomocne i zapraszamy serdecznie na spocik już 19 lipca :)

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam :hi:

Opublikowano

Witam forumowiczów. Mam na imie Tomek jestem posiadaczem a4 b6 avant 2003/2004 manual (pierwsze autko) . Pochodze z Zielonej Góry, ale aktualnie mieszkam w Belgi. Jezeli chodzi o samodzielne naprawy auta jestem totalnym laikiem, ale mam zamiar to zmienic na tyle ile bede mial szanse. Ja z wami niestety nie mam sie czym dzielic jezeli chodzi o tematykę aut, wiem jednak ze od was wiele sie naucze :) Mam zamiar wprowadzić kilka modyfikacji w mojej a4 których podejrzałem na forum wcześniej. Dlatego wypadalo by sie z wami przywitać i podziekowac. :)

Opublikowano

Witamy :hi:

Opublikowano

witam :)

Opublikowano

Witam, jeszcze nieposiadam A4, z zaintersowaniem będę szukał informacji o A4 na forum.

Podabają mi się wszystkie typy nadwozia, ale jestem przyzwyczajony do kombi, ponieważ od 1999 roku posiadam auta w tym nadwoziu, dodatkowe miejsce często wykorzystuje, dlatego zwracam uwagę na Avant. I tu mam pewnwą wątpliwości ponieważ moje piersze kombi posiadało 500/1500L segment B

obecne kombi 560/1700L segment D, zastanawia mnie czy avant ma taka pojemność B5 390 - 1250 l jak podają na Wikipedii?

Może jest jakaś różnica w obliczaniu objętości? Avant jest krótszy od sedana i ma mniejszy kufer.

To mnie zaciekawiło, auto mi się podoba i mniejsza objętośc tego nie zmieni.

Bardzo jestem ciekaw jak ten model radzi sobie z rdzą szczególnie

czy modele B5 mają jakieś typowe miejsca w których rdza lubi sie pojawiać

Mam wiele innych "niewiadomych" odpowiedzi na nie będę szukał na forum.

Jurek

Opublikowano

Witam wszystkich, jestem z okolic Brodnicy i mam na imię Adrian, od około dwóch tygodni jestem posiadaczem Audi a4 b5 1.8 AGR 99r sedan po lift. Bardzo długo szukałem tego auta aż w końcu się udało ;) Jest to mój drugi samochód, wcześniej miałem golfa 3 jednak nie wspominam tej przygody zbyt dobrze. Moje audi jest w benzynie, w ciągu kilku najbliższych dni zakładam LPG. :decayed: Audi kupiłem z lekko zmodyfikowanym zawieszeniem (nisko i twardo) Mam nadzieję że dzięki temu forum poznam fajnych ludzi jak i zagłębię się w tematykę związaną z moim samochodem. :)

http://www.directupload.net/file/d/4042/ij5nekeg_jpg.htm

Opublikowano

Siemka :)

Opublikowano

Witaj

Opublikowano

Witaj

Opublikowano

Witaj

Opublikowano

Witam! Mam w planach zakupić Audi A4 B6 z silnikiem 1.9tdi ale ciężko mi znaleźć coś konkretnego :/ myślę że mi w tym pomożecie a wtedy byłbym aktywnym użytkownikiem forum. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witaj

Opublikowano

Mam na imię Jarek, kilka dni dzieli mnie od zakupu mojej pierwszej audicy - A4 B5 Quattro 99' piekna, zgrabna, wiadomo :D

Wybralem ten model z uwagi na mój kapital vs. potencjał.

Dołączyłem do forum, aby poznać pasjonatów, dowiedzieć się jak dbać o to cudo, jak bezpiecznie je tuningować i ogólnie czerpać z waszego doświadczenia. Szacun dla wszystkich, którzy poświęcają czas i dzielą się wiedzą żeby uświadamiać zielonych.

http://www.directupload.net/file/d/4042/2lwo2fe5_jpg.htm

Opublikowano

Cześć, Kupiłem 3 tyg temu A4 B6 2.0 ALT z LPG. Trochę tanio, ale za to działam przy nim niezmiennie. Jestem mechanikiem i wszystko naprawiam sam. Wielę na forum wyczytałem, jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam :D

Opublikowano

Witamy na forum :a4fan:

:hi:

Opublikowano

Opublikowano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.