Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim,

Na imię mam Łukasz i jestem z Bełchatowa [łódzkie] - posiadam audi A4 B6, które nabyłem z końcem poprzedniego roku

Samochód sprawia dużo frajdy, ale mam świadomość, że może jeszcze więcej. Forum czytam od dłuższego czasu [dzięki informacją z forum udało się rozwiązać i naprawić kilka usterek, a nawet kupić "kilka gratów"] jednak nadszedł czas większych zmian w samochodzie - czyt. będę potrzebował waszej pomocy.  

Edytowane przez takexlife

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witaj :hi:

Opublikowano

Witanko :hi:

Opublikowano

Siema

Opublikowano

Witaj :hi:

Opublikowano

Siemanko :hi:

Opublikowano

Hejka wita wszystkich kolejny w gronie miłośników A4 . Pzdr

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie :) 

Opublikowano

Sie ma Wszystkim !

Opublikowano

Witam wszystkich na forum :) !!!

Opublikowano

Witam

Spoiler

jakas osoba do pomocy w temacie  odblokowanie pelnego fisu  posiadam manetke z avanta   pacjent  a4b6 AVF 2003   rumia-gdynia okolice

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy. Proszę uzupełnić profil.

Opublikowano

Siemka wszystkim, mam na imię Michał, jestem z Poniatowej (woj. Lubelskie). 

Tak się składa, że od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 B5 Avant 99r, 1,8 T Quattro.

Mam nadzieję, że znajdę tu odpowiedź na nurtujące mnie pytania w związku z moim autkiem, sam także służę pomocą w miarę możliwości.

Pozdro dla wszystkich Audi maniaków ;)

Opublikowano

Czołem klubowicze,

od niedawna jestem posiadaczem A4 B6 Avant, 1.9TDI, 130bhp z 2003 r.

Fura w świetnym stanie, na liczniku tylko 71k mil (mieszkam w UK), silnik i skrzynia działają bez zarzutu, a karoseria jest zdrowa jak cycki 20latki. 

Z gadgetów to mam jakieś tam szyberdachy, czujniki z tyłu i przodu, a także zapasowe koło ;)

Niestety mam kilka drobnych bolączek, które mam nadzieję rozwiązać z waszą pomocą!

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników tego forum :)

Opublikowano

sorki

Opublikowano

Witam i pozdrawiam wszystkich z forum :)

Edytowane przez Wyciorex1984

Opublikowano

Cześć , jestem Marcin :) już troszkę czasu śledzę co się dzieje na forum i postanowiłem się wyłonić :D
pochodzę ze Świętokrzyskiego, okolice Sandomierza, a mieszkam w DE obecnie.
Posiadam Audi A4 B6 Avant 2004 AVF LZ5F, dzięki forum złapałem bakcyla na podrasowanie mojej furki, oglądając wasze świetne projekty:)
Myślę że dzięki forum nawiążę nowe znajomości i forum pomoże w dalszym modzeniu z Audi :D

Pozdrawiam Serdecznie
        Marcin.

Opublikowano

Siema! Dzień dobry!

Dzisiaj po ponad pół roku poszukiwań stałem się mega szczęśliwym posiadaczem poszukiwanej od dawna ślicznotki, a mianowicie A4 b8 w avancie w kolorze Quartz Gray Metallic z rocznika 2008 z mega niskim i co najważniejsze autentycznym przebiegiem 101tyś km oraz dość bogatym wyposażeniem(ledy, bixenon, panoramiczny dach, elektryczna klapa bagażnika, parktronic przód + tył , czujniki zmierzchu, deszczu, prawdopodobnie MMI 2G(przyciski na środkowej konsoli + pokrętła bez joysticków i zmieniarka na 6 płytek + navi w bagażniku) i inne) w dosyć przystępnej jak na wyposażenie i rocznik cenie. Sukcesywnie planuję kilka rzeczy wymienić, tak aby samochód jeszcze bardziej cieszył oko i sprawiał frajdę z jazdy nim.  Po pierwszych przejażdżkach jestem w szoku jak wygodny jest to samochód i jak dobrze się prezentuje. Jak trochę ochłonę z emocji to wrzucę jakieś zdjęcia w odpowiednim dziale żeby się pochwalić.

Samochód ten dla mnie ma służyć głównie jako środek transportu na weekendowe wypady i sprawiać radość z bezcelowej jazdy nocą, na co dzień jeżdżę służbowym stąd też wybór padł na silnik benzynowy, docelowo szukałem 2.0TFSI 211KM, ale ostatecznie 1.8TFSI 160KM z Multitroniciem daje całkiem radę(w planie jakiś chip i lekkie mody na 200+) 

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Powitać Kolegę ;-)
Frajda z jazdy jest w każdej audicy [emoji106] Niech służy I cieszy!
Pozdroo

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.