Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
  • Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cześć. jestem nowy na forum. Aktualnie posiadam AUDI A4 B8 wersja modelowa 2015. Silnik 2.9 190 PS quattro S-Tronic. Wersja: 2xS-Line.

Samochód posiadam od stycznia 2018 i jak narzie sprawuje się rewelacyjnie i użytkowanie to sama przyjemność.
Na forum znalazłem się ponieważ mam nadzieję na życzliwą pomoc innych użytkowników, jak również sam mogę się podzielić moimi doświadczeniami.

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
Opublikowano

Witajcie :) 

Jestem nowy na forum. Właśnie nabyłem A4 B7 z multitroniciem :o Autko rewelacyjne - mam nadzieję, że długo mi posłuży (szczególnie skrzynia :D) 

Edytowane przez shady16

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam serdecznie,

Pochodzę z Nowego Miasta Lubawskiego, jest to małe miasteczko położone w województwie Warmińsko-Mazurskim.

Trafiłem tu do Was, ponieważ szukałem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie odnośnie Audi A4 B8 odpowiedź znalazłem, bardzo szczegółowo opisaną.

Takie fora to SKARB gdzie można podzielić się swoją wiedzą i doświadczeniem z innymi użytkownikami, ale i także otrzymać konkretną odpowiedź.

Moje aktualne auto to właśnie Audi A4 B8 2.0 TDI z 2009 roku. Samochód jest super, prowadzi się jak samolot :) Jak na razie dzień po dniu poznaję go coraz to bardziej :)

Pozdrawiam i do usłyszenia :)

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam jestem Kamil pochodzę z Chełma woj. Lubelskie posiadacz Seata Ibizy 6l Fr 1.8t (bjx) lekko modzona :) 

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Dzień dobry :)

Witam Pany i Panewki :)

Włocławek/Ełk, pozdrawiam

Edytowane przez essenbessen

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników tego Forum serdecznie, mam na imię Rafał i mieszkam nieopodal Radomia. To moje drugie Audi, pierwszym było Audi 80 z 1994 roku też benzynowe 2.0 w kolorze zielona butelka. Moją obecność na Forum tłumaczy m.inn. obawa o awaryjność sinika 1.8TFSI montowanego w Audi. Mam nadzieję, że Forum  a właściwie jego współpiścy podpowiedzą w razie jakichkolwiek awarii jak sobie z nimi radzić. Jestem inżynierem z zakresu wiedzy o wentylacji więc gdyby ktoś miał temat z tej dziedziny to chętnie pomogę.

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam Panowie czy to jest może data produkcji paska rozrządu

20181124_135443.jpg

Opublikowano
  • Autor

,,,
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.