Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć @jacolucz! Fajnie, że kolejny Allroad na forum ;) Zakładaj swój wątek z prezentacją auta :) Pozdr.

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam 
Wszystkich uzytkowników forum 
Mam na imię   Marcin mam 25 wiosen  jestem nowicjuszem w dziedzinie aut . 
Ale  "chyba" jestem fanem audi haha :D 
Przynajmniej tak czuje  (yyy )

Dopiero co zdałem prawo jazdy i mysle nad kupnem audi :)
( obecnie mam focusa w hatchbacku - jedzilem bez prawka do pracy )

Ktoś z Dąbrowy Górniczej ? :) albo okolic ?

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
Opublikowano

Siema,

Mam na imię Marcin, w tym roku pyka mi 26 rok życia.

Jestem póki co szczęśliwym posiadaczem audi A4 B5 z kultowym 1.9 TDi 110km ;)

Poprzednie auto (citroen xsara picasso) dokonało żywota w wyniku samozapłonu, mam nadzieję, że ten samochód nie podzieli losu poprzednika.

Szerokości

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
Opublikowano

Siemka :)

Opublikowano

Ahoj towarzysze! Przybywam do Was z Wielkopolski, dokładnie czasem Poznań czasem Koło. :D Posiadacz trzeciej już Audiczki począwszy od nieśmiertelnej 80 B3 do A6 C5 po lifcie ale z ukochanym ASNem - ale to później. :)  Mam nadzieję, że wiele się od Was nauczę. ;) 

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich. Mam na imię Marcin i obecnie jestem właścicielem innej marki niż Audi. Wcześniej miałem już A4 z 98 roku z silnikiem 1.8 5V i bardzo sobie ją chwaliłem. Jako że obecny mój samochód raczej nie należy do najtańszych w utrzymaniu planuję zmienić na Audi Avant A4 B7 1.8T. Podobnież dobry silnik i mało awaryjny. Przy okazji chciałbym się dowiedzieć coś więcej o tych samochodach tzn. na co zwrócić uwagę przy zakupie, jak się mają w nich skrzynie automatyczne, ile mniej więcej wynosi pakiet startowy serwisu po zakupie i jakie są mniej więcej koszta bieżących napraw oraz co najczęściej się psuje? Może ktoś z forum by mógł mi to wyjaśnić bądź podesłać linki z odpowiedziami na moje pytania?

Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Hejka jestem Adam i aktualnie szukam a4 b7 avant może znajdę fajna na forum. Pozdr

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich posiadaczy audi. Mam na imię Dominik i jestem posiadaczem audi a4 b7 avant s-Line 1.8t. 

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam :)

Opublikowano

Siemanko :hi:

Opublikowano

Witam Was bardzo serdecznie. Jestem szczęśliwym(zazwyczaj) posiadaczem a4 b6 AWX i mieszkam w Białymstoku

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam serdecznie forumowiczów? Niedawno stałem się posiadaczem starej b5 w automacie. Z pewnością będę stałym bywalcem fora technicznego "Układ napędowy i skrzynia biegów" ?

Opublikowano
  • Autor

,,,
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.