Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
  • Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam! Jestem Krzysztof pochodzę z okolicy Częstochowy i szukam porad i fachowych opinii na temat aut :D 

Pozdrawiam ! ?

Edytowane przez kristos

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
Opublikowano

Cześć!

Jestem Marek, mam czarne B7? Mieszkam we Wrocławiu. W weekendy kręce się w okolicach Opola. Mam nadzieję, że znajde na forum sporo przydatnych informacji i poznam fajne osoby ?

Pozdrawiam!

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam serdecznie. Jestem Mateusz, z forum korzystam już od dłuższego czasu a od kilku dni jestem w posiadaniu Audi A4 b7. Pozdrawiam :)

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem audi A4 B7 2.0 Tfsi quattro :) 

Pozdrawiam serdzenie 

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Siemaneczko!!! Kłaniam się z Dolnegośląska, od niedawna mam zaszczyt poruszać się Audi A4 B5 Avant z jednostką napędową 1.9 Tdi niestety najsłabszą wersją tych silników, mianowicie 90 KM. Oznaczenie z tego co pamietam to AHU. Użytkuje ją od niedawna z tym, że styczność z bestią mam od dwóch lat. O co chodzi?? Już wam bardzo szybko wyjaśniam... Autko było mojego brata, przesiadł się teraz na A6 C6 i jak to nazwał starą łupe oddał mi. Nie bede wchodził w szczegóły ale po krótce coś mechanikuje, pracuje jako mechanik więc wszystkie naprawy oczywiście robiłem ja. Jak na starszego brata przystało. Dużo serca w nią wkładałem bo poprostu wiedziałem, że będzie moja i mam do niej niecne plany. Chcem dać jej nowe życie ? Jedni powiedzą: Nie pchaj pieniędzy w trupa!! Inni za to: Szacun gosciu... Uwielbiam Audi, jest to moja miłość od pierwszego prowadzenia (oczywiście  zaraz po mojej cudownej narzeczonej) Myślę, że znajdę tu na forum odpowiedzi które mnie nurtują i mam nadzieję ze też będę mógł pomóc w niektórych kwestiach. No to walnąłem przywitanie ? Tak że witam ?‍♂️

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum :).

Co prawda nie jestem jeszcze posiadaczem A4 ale bardzo poważnie przymierzam się do zakupu, i liczę, że znajdę na forum informacje i pomoc niezbędną do zakupu dobrego auta, oraz ja również chętnie będę dzielił się swoimi doświadczeniami i wiedzą :).

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Posiadam B6 1,9tdi i zastanawiam się nad kilkoma modami do mojej audi. Mianowicie podniesienie mocy: jakimś chipem lub wgraniem mapy o co będę prosił też o pomoc jak i również zastanawiam się nad kupnem felg 18' tzw Łopaty (bodajże RS6?) :) chyba wszystkim znany model a do tego co prześledziłem oponki 235/40. Mam zawieszenie seria 1BA i nie wiem czy to będzie pasować czy może jakieś sprężyny obniżające. Do tego jeszcze dochodzi kwestia hamulców przy podniesieniu mocy??  Proszę o pomoc w tych kwestiach.
Pozdrawiam

IMG_20170801_145256.jpg

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Siemka :)

Opublikowano

Opublikowano

Witam wszystkich :D

Jestem Artur i mieszkam w Warszawie. Wcześniej występowałem pod innym nickiem ale w pewnych kręgach przyległa do mnie ksywa M0zart więc tak też zostaje od dzisiaj i tutaj ;)

Posiadam S4 B7 z 2005 roku w rzadkim kolorze sprintblue. Co do samochodu mam wielkie plany i będę starać się nimi dzielić z wami na bieżąco :D

Dzięki wielkie dla ekipy z Warszawy, która ciepło mnie przyjeła :D.  Wpadłem raz we wrześniu zeszłego roku no i tak zostałem do dzisiaj :D

Tutaj zdjęcię poglądowe już na letnich kołach :D

Wielkie pozdrowienia dla wszystkich !

58695678_2357632190948735_4026048338351620096_n.jpg

58694121_406633633494795_8393934816008994816_n.jpg

Edytowane przez M0ZART

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.